| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
l.lenek Nováček

|
Zaslal: 03 září 2008 11:25 Předmět: Zrušit anketu mimo admina |
|
|
Zdravím Vás zkušené i nezkušené. Prosím Vás, marně se snažim vypnout možnost zakládat ankety všem uživatelům fóra i registrovaným. Nemůžu to v nastavení najít. Jsem neskutečné játro, tudíž se obracím na Vás. Prosím Vás o radu. Chtěla bych mít ankety pod kontrolou a tak bych je ráda tvořila jen sama. Jde to? Hledala jsem zde na fóru a i na phpbb.cz a nemůžu to fakt nalézt. Děkuji za případnou pomoc. l.lenek  _________________ l.lenek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 03 září 2008 12:43 Předmět: Re: Zrušit anketu mimo admina |
|
|
V phpBB3 to nájdeš oprávneniach, musíš sa prepnúť na pokročilé nastavenia. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
l.lenek Nováček

|
Zaslal: 04 září 2008 08:53 Předmět: Re: Zrušit anketu mimo admina |
|
|
Děkuju moc za odpověď. Vůbec netuším, kde přepnu na pokročilé nastavení. Ale něco jsem zmáčkla (opravdu netuším co) a už jsem uživatelům přiřadila jinou roli. Věřím, že postupně proniknu do ovládání tohoto fóra avšak bude to nějakou chvilku trvat. Ještě jednou moc děkuji. Ahoj _________________ l.lenek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 04 září 2008 09:35 Předmět: Re: Zrušit anketu mimo admina |
|
|
spravovat skupiny, opravneni pro fora, tam rozsirene nastaveni .. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|