| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
EDDIE Nováček

|
Zaslal: 20 červen 2008 08:40 Předmět: Zruseni dalsich registraci - lze registrovat rucne? |
|
|
Hola hoy!
Mam dotaz:
jestlipak je mozne zrusit registraci novych uzivatelu, tedy jaksi uzamknout forum, ale tak, aby stavajici mohli prispivat a nove uzivatele by pridaval admin rucne.
Jde o to, ze na nasem foru je na jednoho skutecneho noveho uzivatele asi 200 spambotu. Ty sice eliminujeme potvrzovanim registrace pres admina, ale je to hrozne pracne a navic mame firemni postu plnou "nedorucenych mejlu" na ty neexistujici uzivatele (spamy).
Bylo by pro nas tedy optimalni, kdyby si kazdy novy uzivatel musel o registraci napsat ( info o tom by mel na hlavni strance fora) a admin by ho pak sam zaregistroval a poslal mu prislusne udaje. Je to sice taky otrava, ale mensi nez stale mazat a mazat ty spambotove registrace.
Predem diky za rady .-)  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamil Pešek Častý přispěvatel

|
Zaslal: 20 červen 2008 12:03 Předmět: |
|
|
A nebylo by lepší zabránit v registraci spambotům? _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
EDDIE Nováček

|
Zaslal: 20 červen 2008 12:54 Předmět: |
|
|
| Kamil Pešek napsal: | | A nebylo by lepší zabránit v registraci spambotům? |
Urcite ano, ale na ty neexistuje nejaka jedna zarucena ochrana. A vzhledem k tomu, ze forum je fyzicky umisteno u firmy, ktera nam spravuje stranky a nejake caste zasahy do enginu provadeji neradi, chtel jsem nejake jednoduche a neprustrelne reseni. Ale asi to nepujde tak jednoduse, jak jsem si myslel.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 20 červen 2008 14:46 Předmět: Re: Zruseni dalsich registraci - lze registrovat rucne? |
|
|
Je . Dat tam phpBb3 . Prozatim je to vcelku bezpecny.
Pripadne sehnat nekoho schopnejsiho, pac tyhle stary fora budou cim dal horsi.. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
EDDIE Nováček

|
Zaslal: 30 červen 2008 10:37 Předmět: |
|
|
Tak jinak.
Je mozne nejak zakazat dalsi registrace? S tim, ze bych pak cas od casu registraci povolil, rucne zaregistroval lidi co se mi ozvou pres mejl a registrace opet zakazal. Toto by slo delat napriklad v tydennich cyklech. Poradite mi prosim nekdo? Dik.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 30 červen 2008 10:55 Předmět: Re: Zruseni dalsich registraci - lze registrovat rucne? |
|
|
phpBB2 to neumožňuje, aspoň štandardne nie, phpBB3 túto funkciu obsahuje. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
EDDIE Nováček

|
Zaslal: 30 červen 2008 11:16 Předmět: Re: Zruseni dalsich registraci - lze registrovat rucne? |
|
|
| WhiteWolfSix napsal: | | phpBB2 to neumožňuje, aspoň štandardne nie, phpBB3 túto funkciu obsahuje. |
No v zoufalstvi si nakonec kazdy pomuze sam
Proste jsem dal do zakazanych uzivatelskych jmen znak *, takze nyni je kazdy nick zakazany a nikdo se tim padem nemuze zaregistrovat. Kdyz pak na chvili tuto volbu zrusim, muzu rucne zadat registracni udaje a "ochranu" opet aktivovat. Je to tak jednoduche az je to genialni...
Ale diky za vsechny postrehy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|