| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
andrej Přispěvatel

|
Zaslal: 04 leden 2006 16:14 Předmět: Změna zobrazovaní kategorie |
|
|
Tady se podívejte jak to vypadá nyní:
Že je to nepřehledné. Chtěl bych se zeptat jak bych mohl změnit velikost a barvu písma názvu kategorie a také jak odstranit aby se u každé kategorie nezobrazovalo, jaké jsou tam podkategorie. Je to phpBB Plus 1.52. Díky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 05 leden 2006 10:37 Předmět: |
|
|
| Podkategorie smažeš v index.tpl a ostatní v souboru css. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
andrej Přispěvatel

|
Zaslal: 05 leden 2006 14:57 Předmět: |
|
|
OK. V tom CSS jsem to udělal ale bohužel to změnilo všechen text tohoto typu a to přibližně 50 % z celeho fora. V tom indexu ale vubec nevim co mam editovat.Poradte prosim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
andrej Přispěvatel

|
Zaslal: 05 leden 2006 15:30 Předmět: |
|
|
| OK. S tim CSS to zkusim ale projel jsem všechny složky na FTP a index.tpl jsem nenašel. Možná jsem ho přehlédl ale fakt jsem nenašel. Kde je standartně umístěn ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gmvasek Profesionál

|
Zaslal: 05 leden 2006 15:37 Předmět: |
|
|
| Asi to bude index_body.tpl. Myslím, že to v plusku tak je. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
andrej Přispěvatel

|
Zaslal: 05 leden 2006 15:42 Předmět: |
|
|
No LOL. V tomhle se moc nevyznám a stejně mi nepřipadá že by tam něco takového bylo

Naposledy upravil andrej dne 05 leden 2006 19:18, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
andrej Přispěvatel

|
Zaslal: 05 leden 2006 19:18 Předmět: |
|
|
Tak už jsem to vyřešil. Hledal jsem hledal něco co má název index_něco.tpl a nakonec jsem to objevil v index_box.tpl. Nyní to vypadá takto:
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
andrej Přispěvatel

|
Zaslal: 05 leden 2006 21:46 Předmět: Re: Změna zobrazovaní kategorie |
|
|
| JanoF napsal: | | taka mensia ot otazka, tie ikonky si tam dostal za pomoci akeho modu? respektive to ma v sebe taku funkciu to phpbb plus? |
JJ. V phpBB Plus se to dá nastavit přímo v administraci Fóra.
Už to mám skoro u všech témat: http://forum.comp-tuning.com/index.php |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 05 leden 2006 21:49 Předmět: Re: Změna zobrazovaní kategorie |
|
|
| andrej napsal: | | JanoF napsal: | | taka mensia ot otazka, tie ikonky si tam dostal za pomoci akeho modu? respektive to ma v sebe taku funkciu to phpbb plus? |
Už to mám skoro u všech témat: http://forum.comp-tuning.com/index.php | viem videl som, ale na tom obrazku vyssie to vyzera aj celkom pekne ale ked som to videl na fore tak sa mi to znechutilo, ako napisal jeden co som sa pytal na jeho nazor na tie ikonky, napisal mi ze je to uz take detske  _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
andrej Přispěvatel

|
Zaslal: 05 leden 2006 21:56 Předmět: Re: Změna zobrazovaní kategorie |
|
|
| JanoF napsal: | | andrej napsal: | | JanoF napsal: | | taka mensia ot otazka, tie ikonky si tam dostal za pomoci akeho modu? respektive to ma v sebe taku funkciu to phpbb plus? |
Už to mám skoro u všech témat: http://forum.comp-tuning.com/index.php | viem videl som, ale na tom obrazku vyssie to vyzera aj celkom pekne ale ked som to videl na fore tak sa mi to znechutilo, ako napisal jeden co som sa pytal na jeho nazor na tie ikonky, napisal mi ze je to uz take detske  |
Njn. Mě se to líbí a připadá mi to takové přehlednější  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|