| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Elenka Účastník

|
Zaslal: 31 prosinec 2006 23:24 Předmět: zmena vzhladu |
|
|
ked som si na foru zmenila vzhlad z subsilver na poj pokusny subsilver 2 mi to hodilo chybu
phpBB : Kritická chyba
Could not open subSilver2 template config file
DEBUG MODE
Line : 515
File : functions.php
jak vratim ten stary vzhlad? na forum sa mi neda pripojit |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 622 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 01 leden 2007 01:36 Předmět: Re: zmena vzhladu |
|
|
Přes phpMy Admina vlezeš do databáze, otevřeš si tabulku phpbb_config v té si najdeš položku default_style a ve vedlejším poli (config_value) změníš na hodnotu 1 Pokud sis ten styl nastavila i ve svém profilu, tak musíš otevřít ještě tabulku phpbb_users, tam si najít svůj nick a v tom řídku v poli user_style opět zadáš hodnotu 1 _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Elenka Účastník

|
Zaslal: 01 leden 2007 14:10 Předmět: Re: zmena vzhladu |
|
|
| R - stick napsal: | | Přes phpMy Admina vlezeš do databáze, otevřeš si tabulku phpbb_config v té si najdeš položku default_style a ve vedlejším poli (config_value) změníš na hodnotu 1 Pokud sis ten styl nastavila i ve svém profilu, tak musíš otevřít ještě tabulku phpbb_users, tam si najít svůj nick a v tom řídku v poli user_style opět zadáš hodnotu 1 |
diky moc ale u toho nového vzhľadu mam ešte jeden problém skôr graficky
ako spraviť aby mi to takto rozdeľovalo tými čiarkami?
u mna to teraz vizera takto
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sepko Člen týmu

|
Zaslal: 01 leden 2007 15:13 Předmět: |
|
|
ak je to len prerábka zo subsilver, tak mohlo by to byť nedokončením prerábky, resp. špatnou voľbou jednotlivých farieb,
a nie je mi celkom jasné o aké čiary ti ide, len predpokladám, že by to mohlo byť nastavenie borderu,
mne sa zdá, že farba pozadia je rovnaká ako farba borderu (za predpokladu že si border nezmazala, napr. nastavením na "0")
podľa mňa je to spôsobené špatným nastavením farieb pozadia BODY a TABLE, a farby borderu u TABLE |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Elenka Účastník

|
Zaslal: 01 leden 2007 15:36 Předmět: |
|
|
| sepko napsal: | ak je to len prerábka zo subsilver, tak mohlo by to byť nedokončením prerábky, resp. špatnou voľbou jednotlivých farieb,
a nie je mi celkom jasné o aké čiary ti ide, len predpokladám, že by to mohlo byť nastavenie borderu,
mne sa zdá, že farba pozadia je rovnaká ako farba borderu (za predpokladu že si border nezmazala, napr. nastavením na "0")
podľa mňa je to spôsobené špatným nastavením farieb pozadia BODY a TABLE, a farby borderu u TABLE |
farby som už skušala všetky a tieto čiarky:
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Elenka Účastník

|
Zaslal: 01 leden 2007 16:12 Předmět: |
|
|
| tak si mal pravdu je to farbou pozadia ale neda sa u tych ciarok v nejakom textovom subore zmenit farbu alebo tak? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sepko Člen týmu

|
Zaslal: 02 leden 2007 16:22 Předmět: |
|
|
určite dá, len na to by som musel vidieť celý kod,
ale hľadaj v príslušných súboroch niečo tomuto podobné:
border:solid 1px #ff0000, mohlo by to byť v štýloch, (u subsilver napr. v overall_header.tpl)
a pokiaľ chceš zmeniť len jednu čiaru nie všetky dokola, tak to urob napr. takto: border-top: atd... alebo border-bottom: (-left:, -right:), samozrejme u príslušnej TABLE (alebo TR, TD) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
Elenka Účastník

|
Zaslal: 02 leden 2007 16:51 Předmět: |
|
|
| sepko napsal: | určite dá, len na to by som musel vidieť celý kod,
ale hľadaj v príslušných súboroch niečo tomuto podobné:
border:solid 1px #ff0000, mohlo by to byť v štýloch, (u subsilver napr. v overall_header.tpl)
a pokiaľ chceš zmeniť len jednu čiaru nie všetky dokola, tak to urob napr. takto: border-top: atd... alebo border-bottom: (-left:, -right:), samozrejme u príslušnej TABLE (alebo TR, TD) |
len tieto ciarky co rozdeluju prispevky
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|