| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mentosacek Nováček

|
Zaslal: 14 prosinec 2008 22:47 Předmět: zmeda vzhledu |
|
|
| Zdravím všechny, mám problém se změnou vzhledu u phpbb3. Nový styl nakopíruji a nainstaluju jak mám. Ovšem všechny další styly co jsem našel jsou pouze dema. Takže mě chybí odkazy na přidání článku a založení nového tématu a nevím kam a jak odkazy nakopírovat, kdybych si je vytvořil ručně. Popřípadě kde se dají stáhnout plné styly se vším ja má být. Předem děkuji za odpovědi a rady. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 15 prosinec 2008 06:35 Předmět: Re: zmeda vzhledu |
|
|
Nie sú to dema, chýbajú Ti len tlačidlá v zložke cs daného štýlu. Môžeš vytvoriť zložku cs a prekopírovať tlačidlá zo zložky en. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mentosacek Nováček

|
Zaslal: 18 prosinec 2008 02:39 Předmět: Re: zmeda vzhledu |
|
|
| WhiteWolfSix napsal: | | Nie sú to dema, chýbajú Ti len tlačidlá v zložke cs daného štýlu. Môžeš vytvoriť zložku cs a prekopírovať tlačidlá zo zložky en. | promiň teď jsem se v tom nějako stratil, jestli jsem dobře pochopil tak mám použít css styl z původního phpbb a nakopírovat ho do dema, které jsem si stáhnul a obrázky (tlačítka) nakopírovat opět do image? pokud to je tak to by znamenalo že pak mě nebudou sedět ani velikosti tlačítek a nic v horším případě mě nebude ani css fungovat protože nebude cesta k css zanesena v hlavních scroptech
ps: tuhle úpravu dělám prvně prosím podle toho to vysvětluj, zatím pokaždé když jsem se snažil něco změnit tak jsem fórum totálně odrovnal, lepší reinstalace než hledat týden kde se co stalo |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 18 prosinec 2008 06:43 Předmět: Re: zmeda vzhledu |
|
|
Ja som hovoril o css štýle? _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
mentosacek Nováček

|
Zaslal: 18 prosinec 2008 20:30 Předmět: Re: zmeda vzhledu |
|
|
| WhiteWolfSix napsal: | | Ja som hovoril o css štýle? |
mluvil jsi o založce cs ale nemam zdání kde to je jak to najdu co stím |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 18 prosinec 2008 21:13 Předmět: Re: zmeda vzhledu |
|
|
Nie o záložke ale o zložke (složce)... a tú nájdeš v danom štýle... ak Ti to mám napísať ako pre blbých tak je to root/styles/Tvojštýl/imageset/cs.. to cs znamená češtinu a nie css... _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mentosacek Nováček

|
Zaslal: 18 prosinec 2008 23:43 Předmět: Re: zmeda vzhledu |
|
|
| WhiteWolfSix napsal: | | Nie o záložke ale o zložke (složce)... a tú nájdeš v danom štýle... ak Ti to mám napísať ako pre blbých tak je to root/styles/Tvojštýl/imageset/cs.. to cs znamená češtinu a nie css... |
ok někdy se na mě musí jak na blba už myslím že chápu pokusím se otestovat jak to dopadne díky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|