| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Free-style Účastník

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 24 únor 2005 15:37 Předmět: |
|
|
A proč to vlastně nezkusíš ty? Samozřejmě že já to zkusím...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Free-style Účastník

|
Zaslal: 24 únor 2005 19:16 Předmět: |
|
|
| kryšpín napsal: | A proč to vlastně nezkusíš ty? Samozřejmě že já to zkusím...  |
Já to zkusil, ale mám u pipni.cz tu php 5.0.3 . A nějak mi to nechce fungovat, nejde načíst instalační script. Doufám, že se na to nějaký borec jako je Azu apod. podívá !
Zdar |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 24 únor 2005 21:02 Předmět: |
|
|
Tak většinou mi to hází chyby se souborem application_top.php tady je vzorek =)
| citace: | Warning: main() [function.main]: open_basedir restriction in effect. File(/srv/www/htdocs/svn/includes/filenames.php) is not within the allowed path(s): (/DISK2/WWW:/DISK3/WWW:/DISK2/WWW2:/DISK3/WWW2:/DISK2/TMP) in /DISK2/WWW/kryspin.net/sincity/shop/includes/application_top.php on line 55
Warning: main(/srv/www/htdocs/svn/includes/filenames.php) [function.main]: failed to open stream: Operation not permitted in /DISK2/WWW/kryspin.net/sincity/shop/includes/application_top.php on line 55
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/srv/www/htdocs/svn/includes/filenames.php' (include_path='.') in /DISK2/WWW/kryspin.net/sincity/shop/includes/application_top.php on line 55
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 28 duben 2005 11:15 Předmět: Re: XT - Commerce Finish |
|
|
mně se to nakonec rozjet povedlo ale scházej tomu nějaké soubory a často to hází hafo chyb _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|