| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 06 červenec 2005 10:06 Předmět: Re: www.phpbb.sk |
|
|
| hojko napsal: | To je to iste ako komunikacia s tebou, neodpisal si mi na ani jednu sukromnu spravu a nebol som to len ja, bolo to este par uzivatelov z fora, ktori ti pisali.
Takze poslednu otazku co som pisal do SS napisem aj sem, snad aspon tu sa ti uraci odpovedat: Preco pri prispevkoch nezobrazuje cas prispevkov??? Dost ma to znervoznuje ked to nevidim!!! |
Konkrétně od tebe sem dostal jen dvě zprávy a ani jenda se netýkala toho co píšeš! Jedna byla jestli nechci založit moderátoy, což se tak stalo a druhá ať smažu jedno téma, ale k to mu nebyl důvod jej mazat.
Jinak odpovídám na všechny zprávy, které se mně nějak týkají. Neodpovídám už na dotazy jako "nejde mně nainstalvoat fórum, pomoct" a podobné dotazy, které se dají klidně položit sem do fóra a na většinu z nich je tu i stejně odpověď. Sem už musel dát ze svého profilu pryč i ICQ kontakt, protože to je v poslendí době hodně neúnosný, kolik totáně neschopnejch lidí mně s tím otravuje, že jim něco nejde nebo nevědí co s tím, přitom stačí kouknout sem.
Je to stejný rozdíl jako na phpbb.com, kde když teda píšu moderátorům a lidem, kteří mají přímo na starosti vkládání jazykových překladů ke stažení, tak čekám, že se tak stane ale nečekal bych od nich odpověď na stejně přihlouplé otázky. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 06 červenec 2005 10:06 Předmět: Re: www.phpbb.sk |
|
|
takze toto je citacia ktoru mi odpisal majitel phpbb.cz
| GOD Mr.Brady napsal: | | no mám tu doménu a dvě možnosti, buď to rozjedu sám (ale ten čas...) a nebo ji prodám, teď běží aukce na prodej phpBB.cz a je k mání za 10.000,-kč |
cize tudy cesta nevede _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 06 červenec 2005 10:40 Předmět: Re: www.phpbb.sk |
|
|
Přesně jak sem říkal, chtěl na tom jen nahrabat prachy!
Právě sem dokumunikoval s adminama z phpbb.com a měli by v nejbližších dnech dát na jejich stránky ke stažení aktuální verzi češtiny a změnit adresu stránky s podporou.
U této příležitosti bychom tedy mohli založit nějakou samostatnou doménu pro podporu phpBB, kam bych přesunul toto fórum. Volné je skoro vše na co si vzpomenete, jen se tedy na nějaké společně dohodnout. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 06 červenec 2005 11:02 Předmět: Re: www.phpbb.sk |
|
|
| Azu napsal: | | U této příležitosti bychom tedy mohli založit nějakou samostatnou doménu pro podporu phpBB, kam bych přesunul toto fórum. Volné je skoro vše na co si vzpomenete, jen se tedy na nějaké společně dohodnout. | ono ja som chcel ze by bol jeden hosting niekde, najlepsie asi free a bola by domena phpbb.cz aj .sk nanho nasmerovana alebo nejaky smiesny plateny hosting _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 06 červenec 2005 11:39 Předmět: Re: www.phpbb.sk a www.phpbb.cz |
|
|
pokud by to mělo sloužit pro oba národy tak třeba: phpbbsupport.info, podporaphpbb.com, phpbbpodpora.com
pokud samostatně tak: phpbbczech.com, phpbbcz.com _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
hojko Profesionál

|
Zaslal: 06 červenec 2005 15:01 Předmět: |
|
|
| Mne sa viac pozdava napad od Azu, cena za domenu .com je okolo 200 Czk/Skk a tak je to lepsie ako platit na cesku domenu okolo tisicky (tusim je to cez tisic). Celkom dobra volba sa mi zda phpbbcz.com a cena by bola okolo 200 Sk, cize vyhodnejsie ako 10 litrov za phpbb.cz. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 06 červenec 2005 15:23 Předmět: |
|
|
| hojko napsal: | | Mne sa viac pozdava napad od Azu, cena za domenu .com je okolo 200 Czk/Skk a tak je to lepsie ako platit na cesku domenu okolo tisicky (tusim je to cez tisic). Celkom dobra volba sa mi zda phpbbcz.com a cena by bola okolo 200 Sk, cize vyhodnejsie ako 10 litrov za phpbb.cz. | aha, neviem o cenach cz domeny tak to potom ano to by bola lepsia taka a preco nie potom trebars phpbbcz-sk.com? kedze by to malo byt aj pre aj pre  _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

Založen: 30.5.2005 Příspěvky: 500 Bydliště: Jihlava, Czech Republic
|
Zaslal: 06 červenec 2005 15:25 Předmět: Re: www.phpbb.sk a www.phpbb.cz |
|
|
Zapomněli jste na .info nebo .net? Pro tohle by se asi nevlíc hodila net doména. A ceny jsou stejné jako u com. _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hojko Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 06 červenec 2005 16:08 Předmět: Re: www.phpbb.sk a www.phpbb.cz |
|
|
jedna věc je ta, že by se měli používat TLD podle obsahu domény či státu, ale bohužel zkušenost s používáním je trochu jiná. U nás ty obyčejný lidi znaj jen .com, .cz a tím to končí. Mam například stránky na stejné doméně jen jsou v jiné TLD .com, .net, .cz a přes tu .net nechodí v podstatě nikdo. Stejný osud má kolega též s doménou .net nepatrná návštěvnost oproti .cz a to ještě v třetí úrovni _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hojko Profesionál

|
Zaslal: 06 červenec 2005 16:12 Předmět: |
|
|
| Azu: Takze co navrhujes??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 06 červenec 2005 16:19 Předmět: Re: www.phpbb.sk a www.phpbb.cz |
|
|
som sa nak sekol ked som dal kontrolovat volnu domenu tak som tam dal phpbb.org a este som vybral org )
| Azu napsal: | | jedna věc je ta, že by se měli používat TLD podle obsahu domény či státu, ale bohužel zkušenost s používáním je trochu jiná. U nás ty obyčejný lidi znaj jen .com, .cz a tím to končí. Mam například stránky na stejné doméně jen jsou v jiné TLD .com, .net, .cz a přes tu .net nechodí v podstatě nikdo. Stejný osud má kolega též s doménou .net nepatrná návštěvnost oproti .cz a to ještě v třetí úrovni | no tak potom by bola lepsia statna domena nie? _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 06 červenec 2005 17:53 Předmět: |
|
|
| A heleme se, někdo tu má stejný nápad jak já. Přišel jsem po týdnu, tak jsem zvědavej. Jak ste pokročili? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hojko Profesionál

|
Zaslal: 06 červenec 2005 18:46 Předmět: |
|
|
| kryšpín napsal: | | A heleme se, někdo tu má stejný nápad jak já. Přišel jsem po týdnu, tak jsem zvědavej. Jak ste pokročili? | No vidis, skoro nijak, len sa bavime o hlupostiach a teraz o domene  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 06 červenec 2005 19:52 Předmět: Re: www.phpbb.sk a www.phpbb.cz |
|
|
pokud mně nenapadne nic lepšího, tak asi zítra ráno až pudu do banky, rovnou zaregistruju a zaplaitm phpbbcz.com.
.cz se mně fakt kupovat nechce, když to stejně nic finančně nepřinese a narvat do toho první rok 1782,- a pak každej rok už 712,-, kdežto .com vyjde jen na 297,- (u některých registrátorů i levněji, ale já registruju stejně všechno u Ignumu) _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 06 červenec 2005 21:04 Předmět: Re: www.phpbb.sk a www.phpbb.cz |
|
|
| Azu napsal: | pokud mně nenapadne nic lepšího, tak asi zítra ráno až pudu do banky, rovnou zaregistruju a zaplaitm phpbbcz.com.
.cz se mně fakt kupovat nechce, když to stejně nic finančně nepřinese a narvat do toho první rok 1782,- a pak každej rok už 712,-, kdežto .com vyjde jen na 297,- (u některých registrátorů i levněji, ale já registruju stejně všechno u Ignumu) | ale preco nie phpbbczsk alebo nieco take aby to zas nebolo cz.....? _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 06 červenec 2005 21:29 Předmět: Re: www.phpbb.sk a www.phpbb.cz |
|
|
A co takhle phpbbug.com ? phpBBUG - phpBB User Group _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
Finery :: Šátky, Doplňky, ručně malované hedvábí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|