| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Theera Přispěvatel

|
Zaslal: 31 prosinec 2005 11:43 Předmět: WOOLF mi zničil forum aneb jak se bránit |
|
|
Prosímvás...WOOLF mi nainstalovat fórum ( www.horsedragon.wz.cz ) ,ale teď mi ho zas HACKNUL , či co a prostě se tam dostanu jen přez www.horsedragon.wz.cz/forum/modcp.php a to mi to píše,že neexistují žádná fóra,potom,když jdu do administace fóra všechny tam mám.....co mám dělat,aby to zas šlo normálně na tohle sem fakt lama,prosím pomoc  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 31 prosinec 2005 11:49 Předmět: |
|
|
| Nejdřív prověřuj, potom důvěřuj... Woolf je tady novej a nijak oblíbenej... budeš si to muset vyřešit s ním. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Theera Přispěvatel

|
Zaslal: 31 prosinec 2005 11:51 Předmět: Re: WOOLF mi zničil forum aneb jak se bránit |
|
|
Nechápu,proč to udělal.A nevíte někdo co mám dělat,aby to bylo zase normální :/ _________________ http://horsedragon.wz.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 31 prosinec 2005 11:54 Předmět: Re: WOOLF mi zničil forum aneb jak se bránit |
|
|
Mno vzhledem k tomu kdo je dole :
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
-HACK FORUM-
Czech translation by Azu; Revised by drake127
A ze na dotycnym foru je adminem WOOLF , navrhuju mu tady zrusit pristup z jeho IP .
A Theere zmenit vsechny hesla na web _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Theera Přispěvatel

|
Zaslal: 31 prosinec 2005 11:58 Předmět: Re: WOOLF mi zničil forum aneb jak se bránit |
|
|
| jj...hesla jesem už změnila...takže celý fórum přemažu a vykašlu se na to a po novim roce si to prostě přeinstaluju,ale sama.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WOOLF Účastník

|
Zaslal: 31 prosinec 2005 23:03 Předmět: |
|
|
| Co?!!! Ty vole ja som ti nic NEHACKOL!! Sa spametaj dievča. Načo by som ti to robil, ked ti to zničim?! Sorry, ale ja som ti odovzdal heslo a všetko k tomu tak tu nikoho neklam!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WOOLF Účastník

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Theera Přispěvatel

|
Zaslal: 31 prosinec 2005 23:11 Předmět: Re: WOOLF mi zničil forum aneb jak se bránit |
|
|
Dobře,budu ti věřit...takz proč by jsi to dělat,ale kdo tedy...to nechápu....a promiň za křivý odvinění!! _________________ http://horsedragon.wz.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Theera Přispěvatel

|
Zaslal: 31 prosinec 2005 23:12 Předmět: Re: WOOLF mi zničil forum aneb jak se bránit |
|
|
Jinak on mi to někdo HACKNUL,ale PvvS už to opravil..tak doufám,že jsi to nebyl....budu věřit _________________ http://horsedragon.wz.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WOOLF Účastník

|
Zaslal: 31 prosinec 2005 23:14 Předmět: |
|
|
| Ty woe. Ty asi nevieš čo je HACK, že? Kto by ti to preboha hackoval a na čo? Nič tam nebolo.. Nechapem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Theera Přispěvatel

|
Zaslal: 31 prosinec 2005 23:17 Předmět: Re: WOOLF mi zničil forum aneb jak se bránit |
|
|
jj...ale bylo tam PREPACA ALE FORUM JE HACKNUTE!....pak mi to Pvvs udělat....no tak teda dík pokud jsi to nebzl tz,ya to fórum,jsetm ti stále vděčná!!! ) _________________ http://horsedragon.wz.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 31 prosinec 2005 23:28 Předmět: |
|
|
| WOOLF napsal: | | Co?!!! Ty vole ja som ti nic NEHACKOL!! Sa spametaj dievča. Načo by som ti to robil, ked ti to zničim?! Sorry, ale ja som ti odovzdal heslo a všetko k tomu tak tu nikoho neklam!!! |
Zajimavy ze v overal_footer.tpl byl odkaz na tvy forum
http://www.hackforums.ic.cz/
kde jsi naaahodou adminem ze ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Theera Přispěvatel

|
Zaslal: 01 leden 2006 00:29 Předmět: Re: WOOLF mi zničil forum aneb jak se bránit |
|
|
Tek teď nefim,čemu věřit.... :OO _________________ http://horsedragon.wz.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 01 leden 2006 00:51 Předmět: Re: WOOLF mi zničil forum aneb jak se bránit |
|
|
ja bych to tu locknul, resite soukrome problemy
nebo alespon presun _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

Založen: 30.5.2005 Příspěvky: 501 Bydliště: Jihlava, Czech Republic
|
Zaslal: 01 leden 2006 02:22 Předmět: Re: WOOLF mi zničil forum aneb jak se bránit |
|
|
| churchyard napsal: | ja bych to tu locknul, resite soukrome problemy
nebo alespon presun | Locknout se mi to nechce, protože mě to docela zajímá. Ale movnul jsem to pryč ze zkušenostíl. _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 01 leden 2006 03:26 Předmět: |
|
|
| PvvS napsal: | | WOOLF napsal: | | Co?!!! Ty vole ja som ti nic NEHACKOL!! Sa spametaj dievča. Načo by som ti to robil, ked ti to zničim?! Sorry, ale ja som ti odovzdal heslo a všetko k tomu tak tu nikoho neklam!!! |
Zajimavy ze v overal_footer.tpl byl odkaz na tvy forum
http://www.hackforums.ic.cz/
kde jsi naaahodou adminem ze ? | kedze si to videl tak vies ocom je rec a kedze tam bol odkaz na dane forum kde je admin WOOLF tak vieme vsetci ze ocom je rec cize by som to bral ako za hotovu vec, ze wolfik chcel viacej klientov a tym padom spravil to co spravil ne nasej slecinke v podstate podraz a takto chcel nejakych klientov, vsetci vieme ocom je rec cize nemusime tu slovickarit a neciem co ine robit tak ja som za BAN wolfa (mne sa wolf tiez celkom nezdal) ako reklama je reklama ale ma svoj zaciatok a koniec
| Theera napsal: | | Tek teď nefim,čemu věřit.... :OO | komu budes verit ??? tomu co sem len tak zavital alebo tomu kto je tu viacej ako niekto kto sem zavital len kvoli tomu ze "aha, spravim si forum a nejak ukazem svetu ze som brutus nejaky user " thera trosku rozmyslam a neverim vsetkemu na internete by som neveril ani niku co nesie nazov mojho najlepsieho kamarata a nieto niekoho koho vobec nepoznam
| churchyard napsal: | ja bych to tu locknul, resite soukrome problemy
nebo alespon presun | nie nie taketo problemy su najlepsie tak aspon spoznas toho druheho a takto sme vela zistili mozno nie vy ale ja aspon trosku a ked sa nad tym zamyslis tak urcite budes toho isteho nazoru _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WOOLF Účastník

|
Zaslal: 01 leden 2006 14:55 Předmět: |
|
|
PvvS:
Ked niekomu robím forum, tak ho nerobím zadara, ale za REKLAMU!!! A tým, že si ju dal preč si ma pekne nasral...
Vy ste pometený, ked si myslíte, že HACK je to, že niekto upravý overal_footer.tpl  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 01 leden 2006 14:58 Předmět: |
|
|
| WOOLF napsal: | PvvS:
Ked niekomu robím forum, tak ho nerobím zadara, ale za REKLAMU!!! A tým, že si ju dal preč si ma pekne nasral...
Vy ste pometený, ked si myslíte, že HACK je to, že niekto upravý overal_footer.tpl  |
Mno , obvykle kdyz nekdo nekoumu "upravi" forum , tak se pod to podepise, a na ruznych hack forech seou pak odkazy, ale to snad vis. Forum sem radsi preinstaloval na 2.0.19 , pac nevim kdo co nechaval v kodu. Proto tam nejni odkaz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hojko Profesionál

|
Zaslal: 10 leden 2006 01:55 Předmět: Re: WOOLF mi zničil forum aneb jak se bránit |
|
|
Woolf ty si dobra hanba, nicit zenskej forum, omg! _________________ www.hojko.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WOOLF Účastník

|
Zaslal: 10 leden 2006 17:21 Předmět: |
|
|
Zničil som neco alebo čo ked tvrdiš, že som zničil?!!!
Všetko ide a aj išlo!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|