| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 15 říjen 2002 22:04 Předmět: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
Chctěl bych vědět, jaké máte zkušenosti s placeným webhostingem... Já jsem se díval, a zajímavě vypadá
http://www.anoweb.cz
Máte s ním něgdo zkušenosti? A jaké máte zkušenosti s ostatními poskytovateli? btw aze, jak ty máš zařízenej atmplus.cz ? _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.
Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
kubson Přispěvatel

|
Zaslal: 15 říjen 2002 23:45 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
se podívej na whois a je to jasné...
pipni.cz rulez...
komfortní jsou servery.cz - když máš peníze..
czechia.cz zkušenosti taky celkem dobré
arachne.cz služby chudší ale dá se zase rozumně domluvit.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 16 říjen 2002 10:19 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
A mate negdo zkusenosti s anowebem ??
jj ty servery.cz rulezz. ale 20 000 za rok... to je dost silny kafe i pro podnikatele
pipni.cz - no, neni spatnej ale nemuzu najit cenu btw.. pipni.cz pouziva tenhle forum system, jenom si ho nepredelaj do svyho disajnu btw.. Aze, jaky mas zkusenosti s pipni.cz ?
czechia.cz - nic moc
archane.cz - eh.. "Nemáte oprávnění prohlížet tuto stránku... wtf?? _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kubson Přispěvatel

|
Zaslal: 16 říjen 2002 18:10 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
anoweb neznám, nemám zkušenost..
ad servery.cz - někteří zákaznící si to prostě dovolit mohou a mám pocit, že nic spolehlivějšího jim u nás nenabídneš.. btw proč 20t.? já osobně jsem nedávno použil ten tarif za 500 je celkem použitelný..
pipni.cz - zatím zdarma; já tam mám zatím 5 webů a naprostá spokojenost...
a proč si myslíš že czechia nic moc?
už pár let se na czechii starám o jeden webík a bylo to bez problémů..
archane? spíš asi arachne.cz, ne?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 17 říjen 2002 07:02 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
ahha, ale ze školy se tam stejně nedostanu  _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 17 říjen 2002 08:20 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
P.S.:
anoweb.cz - bývalej webzdarma.cz ale specialituje se na placené weby... Zatímco webzdarma.cz teď poskytuje jen domény 3. úrovně.....
pipni.cz - DO KDY ZŘÍDĚJ DOMÉNU OD ZAREGISTROVÁNÍ ?! A JAK JE TO S REGISTRAČNÍM POPLATKEM ?! _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kubson Přispěvatel

|
Zaslal: 17 říjen 2002 08:54 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
virtualni server je zrizen hned po registraci, domenu si muzes zaregistrovat kde chces, pak jenom nastavis nameservery; na jejich strankach se to registruje pres xnet.cz (.com .net .org) - u nas asi nejlevnejsi ale stejne je to dost drahe a zdlouhave..
registracni poplatek? myslis za domenu? ten platis registratorovi, pipni neplatis zatim nic.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 17 říjen 2002 10:16 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
jj, musim poslat registrační poplatek nicu.cz... tak se na to musim podivat, jinak pipni.cz je asi opravdu rulezz, neboť amtplus.cz je na jejich stránkách...... btw.. jak je to s tim jejich právem přidat reklamu na mou satránku ?? _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kubson Přispěvatel

|
Zaslal: 17 říjen 2002 17:31 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
| Mr.DrtiPrst napsal: | | btw.. jak je to s tim jejich právem přidat reklamu na mou satránku ?? |
to slyším prvně.. kdes to čet? maximálně za ikonku můžeš získat zvýšený měsíční limit přenesených dat |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 17 říjen 2002 22:50 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
aha, taak to sem se přehlíd. sorry. ok, tak mám jinej dotaz, jak získám větší přenos dat? jak to s nima dohodnu ? _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kubson Přispěvatel

|
Zaslal: 18 říjen 2002 09:04 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
jak jsem řekl - za umístění ikonky.. dohodneš se osobně s provozovateli - kontakt najdeš na webu nebo se porozhlédni ve fóru.. nejlépe icq
i když větší transfer než 5GB stejně málokdo využije.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 18 říjen 2002 11:25 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
přesně tak, na obyčejný věci , žádný extrém, bohatě 5GB stačí, vždyť já chudák tam udělám měsičně sotva 500MB  _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomor Účastník

|
Zaslal: 02 březen 2003 21:22 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
Přesně tak 5GB stačí.
Stačí do té doby než začneš nabízet stahování třeba nějakejch videí(třeba i menší), prográmků atp. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 02 březen 2003 21:45 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
ano, to samozřejmně. proto třeba moviefactory hostuju jinde - u anoweb.cz kde je nulovej limit a jsou tam na tebe prijemni (taky jim platis ), ale pak nemas problem. proste nsmis bejt blbej a davat stahovat videa zadarmo (coz ja delam, ale jinde)...
btw - nejsi nahodou jeden z tech co si tak hrozne stezujou na pipni forech ... myslim ze jde o domenu www.cikcak.cz - jesli jo, tak jste ktreteni, chvili premejslim ne ? Kdybych ti rekl abys skocil z mostu tak bys skocil ? _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomor Účastník

|
Zaslal: 02 březen 2003 22:06 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
Ne to teda nejsem. Já si na pípni nestěžuju. Naopak jsem s ním nadmíru spokojen.
Dával jsem jen takovej příkladek pro ostatní
Jedna z domén co tam spravuju je www.tropheus.cz a běží mi nádherně.
PS: Možná blbej dotaz, ale co to znamená btw  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomor Účastník

|
Zaslal: 02 březen 2003 22:14 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
No a když si tu zmínil ten anoweb, tak když to porovnáš s pípni, tak jak to tam vypadá. Myslím správa a tak.
Ta se mi na pípni totiž moc líbí. Počítám že jednou budu potřebovat i něco jiného, tak abych měl reference od někoho kdo tam hostuje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 03 březen 2003 06:26 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
hm, no, tak to sorry. Ono, charakterem tvého dotazu si mi připoměl lidi z www.cikcak.cz kterejm to zakazali, nebot to meli podelany ...
btw, btw znamena mimochodem (btw = by the way = mimochodem)
Jo, a ten anoweb, mno, jsem nadmíru spokojen, až na subdomény. Neboť, tam máš kompletní administraci přes web, nápověda pro ní je víc než dostačující, a svým charakterem bych ji přirovnal k pipni.cz - i u FTP účtů.. všechno je otázkou několika kliků. A ještě perlička navíc - vzhledem k tomu, že je placený, tak ti přidělí uživatelské jméno a heslo které si pak můžeš včetně uživ. jména změnit , a když zakládáš další doménu, tak tam vyplníš při registraci tvoje uživ . jm. a doménu, no a takhle to může jít furt dál, takže se budeš přihlašovat jednou, narozdíl od pipni na jedné adrese, a uděláš třeba MySQL databáze pro tři domény z jednoho místa. Tohle je fakt promakaný.
Samozřejmně, pokud by sis přál udělat si pro každou doménu jiný uživ jméno a heslo není problém - prostě tam nic při registraci nevyplníš ...
Všechno je dokonale intuitivní atd. Stejně jako pipni registrují všechny (kromě .cz)domény u IGNUMu takže je to dokonale levný. Konektivita je stejná jako u pipni, takže dostačující. A platí pravidlo: plánovaný i neplánovaný výpadek oznámí na e-mail, a snad je něco vo tom, že pokud ti server neběží déle jak hodinu za měsíc, tak ten měsíc máš zdarma, ale jak říkám - "snad je něco..." , mě se teda nestalo že by mi server neběžel takhle dlouho... _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 03 březen 2003 19:32 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
Pokud by jste někdo chtěl pronajmout prostor na nakonfigurovaném serveru s možností použít PHP, mySQL, SSI, Perl, SSH, SSL, POP3, FTP, subdomény a tam si hostovat a spravovat libovolný počet svých nebo cizích domén a subdoména tak můžu nabídnout několik variant dle prostoru a přenesených dat s garantovanou konektivitou serveru min. 4Mbit ne jako všichni tady u nás co maj 100 - 200Mbit ale na tom pověšenejch několik set serverů. Ceny od 400,- Kč / měsíc (2GB prostor, 30GB Trafic). Součástí je webová administrace pro správu neomezeného počtu domén, vytváření subdomén, POP3 účty, .... _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomor Účastník

|
Zaslal: 03 březen 2003 22:31 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
Jedna taková neviná otázka která neni myšlena nějak špatně(aby si někdo nemyslel že někoho kritizuju - to vůbec ne):
Neni náhodou doména 1. úrovně třeba .cz, nebo .com a tak?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 04 březen 2003 20:44 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
ne to je domena 2. urovne ... ale ja to fakt nechapu... co je domena 1. urovne ??
btw AZU, ja zajem MAM _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|