| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tomor Účastník

|
Zaslal: 05 březen 2003 08:30 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
Ne ne já to myslel jinak. Např. forum.enebene.cz
forum - 3. úroveň
enebene - 2. úroveň
cz - 1. úroveň
Takhle to je, nebo snad ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 05 březen 2003 15:37 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
jo, tak to je. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanHavlicek Anonymní
|
Zaslal: 14 duben 2004 18:36 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
Dobry den. Chtel bych se zeptat kde a jak je mozno dostat ten zvyseny mesicni prenos dat. (to s tou ikonkou). Nejak jsem to nepochopil. To je na pipni.cz ? Protoze mi prave dosel  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 14 duben 2004 18:44 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
ano, to je na pipni, ale musíš kontaktovat administrátory. a lze to praktikovat pouze dopředu, takže pokud ti teď došel trafik, tak musíš počkat do konce dubna a pak s nima domluvit umístění ikonky.
Nebo si můžeš koupit trafik. Možná, že je to ouplně jinak, zkus jim napsat maila... i když oni vlastně tech. podporu neposkytují... _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.
Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
Syntax_Error-CZ Přispěvatel

|
Zaslal: 15 duben 2004 10:19 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
| Tomor napsal: | Ne ne já to myslel jinak. Např. forum.enebene.cz
forum - 3. úroveň
enebene - 2. úroveň
cz - 1. úroveň
Takhle to je, nebo snad ne? |
No zas tak úplně to tak není. Jen pro upřesnění:
sit(třeba www nebo msn).subdomena.server.domena(cz) -- 3.úroveň
sit.server.domena -- 2. úroveň
a první úroveň je server.domena
btw: původně byl WorldWideWeb pouze jednou z mnoha sítí (dále byly třeba MicroSoftNetwork, AOL, nebo Fido), ty se ale poté začlenily do WWW (kromě Fida), a proto je v tom dnes takový zmatek...
Menčí lekce z historie Internetu se občas hodí, ne?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 15 duben 2004 16:37 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
kdes to vzal?
www. nehraje roli, to se vypouští, spousta serverů už to ignoruje.
www.4rad.3rad.2rad.1rad
tzn:
www.forum.atmplus.wz.cz
www. - "pátý" řád, ignoruje se
forum. - čtvrtý řád
atmplus. - třetí řád
wz. - druhý řád
cz - první řád
proto je CZ NIC správce domény nejvyšší, první úrovně. oni spravují .cz
www.forum.atmplus.wz.cz
je tedy doména čtvrtého řádu
www.atmplus.cz je doména druhého řádu
doménu prvního řádu v provozu neuvidíš nikdy, je to pouze tld (=top level domain)
www.www.phpbbcz.com
www.phpbbcz.com
oboje jsou domény třetího řádu _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Syntax_Error-CZ Přispěvatel

|
Zaslal: 16 duben 2004 10:19 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
Dobře dobře dobře...
Asi budu příště čerpat z důvěryhodnějších zdrojů
btw -- slyšeli jste o národní doméně .tk ??
Existuje totiž malý státeček -tuším že se jmenuje Tokelau- a ten nabízí domény zdarma(!) (ve tvaru něco.tk)
Je tu ale menší ALE (jak jinak ): Pokud je název kratší než 5 znaků, tak si musíte připlatit. A samozřejmě má přednost vždy platící zákazník...
Webhosting samozřejmě nenabízí, ale můžete si založit účet na freehostingu -kde dostanete IP-, pak si registrujete doménu s .tk, a neplatíte vůbec nic (!!!).
Je to zajímavá alternativa, pokud nechcete "zbytečně" utrácet za spolehlivost serveru apod.
Pokud vás to zajímá, můžete se registrovat na http://www.dot.tk |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 16 duben 2004 14:35 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
to sice ano, nicméně domény .tk jsou dělané tím způsobem, že si zadáš adresu na kterou ji chceš směřovat. A co se pak stane? Daj ti tam jeden veliký FRAME _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
charvous Člen týmu

|
Zaslal: 16 duben 2004 20:31 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
| Mr.DrtiPrst napsal: | ano, to je na pipni, ale musíš kontaktovat administrátory. a lze to praktikovat pouze dopředu, takže pokud ti teď došel trafik, tak musíš počkat do konce dubna a pak s nima domluvit umístění ikonky.
Nebo si můžeš koupit trafik. Možná, že je to ouplně jinak, zkus jim napsat maila... i když oni vlastně tech. podporu neposkytují... |
Ahoj,nemuzete mi prosim vysvetlit co je s tou ikonou. To si jako vlozim ikonu pipni.cz na stranky a oni mi zvednou trafik Dik . _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanHavlicek Přispěvatel

|
Zaslal: 02 květen 2004 15:35 Předmět: Re: Webhosting domén 1. a 2. úrovně |
|
|
| charvous napsal: | | Mr.DrtiPrst napsal: | ano, to je na pipni, ale musíš kontaktovat administrátory. a lze to praktikovat pouze dopředu, takže pokud ti teď došel trafik, tak musíš počkat do konce dubna a pak s nima domluvit umístění ikonky.
Nebo si můžeš koupit trafik. Možná, že je to ouplně jinak, zkus jim napsat maila... i když oni vlastně tech. podporu neposkytují... |
Ahoj,nemuzete mi prosim vysvetlit co je s tou ikonou. To si jako vlozim ikonu pipni.cz na stranky a oni mi zvednou trafik Dik . |
Tak jsem mluvil po ICQ s panem Petrem Šimonkem a říkal, že to s tou ikonkou je lež .
EDIT: Jo a trafik jde dokoupit jedine kdyz prejdete na nejvyssi program business  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|