logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky, spolehlivé dřevostavby, útulné domy, výhodné sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Tvorba www stránek - Linhart.name - tvorba www stránek, Mobilní telefony - mobilky za výhodné ceny
Luxusní spodní prádlo. Výhodné hotely v Praze. Telefony nokia.
Realitní kanceláře - byty a jiné reality na prodej nejen v Ostravě, spolehlivý webhosting i hosting
Nábytek - komfortní nábytek, židle a postele

WebDesing
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Tvorba webu
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hektor
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 23 prosinec 2003 20:13    Předmět: Re: WebDesing Citovat

Mr.DrtiPrst napsal:
no, nezavřeme, ale pak tady nepiš o tom, že vidíš kopie. I když, jak se to vezme kopie, kopie ve tvém slova smyslu znamená, že web vypadá stejně akorát s jinými barvami... Chápu? Chápeme? Laughing

Já jsem si vzal jen obrázky. Toť vše. Zbytek jsem udělal sám!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr.DrtiPrst
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 23 prosinec 2003 22:14    Předmět: Re: WebDesing Citovat

však o tom jsem mluvil. Jó, pokud si je všechny vzal z jednoho webu, tak bych to bral jako kopii. Ale pokud je každej vodjinud....... Ale stejně, pokud se dělá nějakej web, tak by to měl bejt minimálně ze 75% originál abych si tam dal copyright. Jinak bych s tím nechtěl mít nic společného. Já osobně..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
donpedro
Člen týmu
Člen týmu

PříspěvekZaslal: 26 prosinec 2003 05:32    Předmět: Re: WebDesing Citovat

cize ked vyrobim (naprogramujem a napisem) uplne sam, ale bude vyzerat presne ako niekoho ineho tak je to co ? Original alebo kopia ?

A ked stiahnem template s kodom a vsetkym odniekial ale zmenim rozlozenie, farby, fonty a obrazky ? Tak je to co ? Original alebo kopia ?

Twisted Evil

Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky, spolehlivé dřevostavby, útulné domy, výhodné sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
Kozlík
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 26 prosinec 2003 09:47    Předmět: Re: WebDesing Citovat

No a chceš to pomocí selskýho rozumu nebo podle platných zákonů Smile
Podle práva je bohužel to první kopie a to druhý dokonce bejt nemusí (ale tady je to opravdu věc konkrétního osouzení)
Tohle je poměrně složitý téma a asi tady neni nikdo na tak vysoký odborný (tím myslím právo) úrovni, aby to byl schopen pořádně vysvětlit.
Pokud namaluješ Monu Lisu znova (a to dokonce aniž bys ji viděl) je to prostě jen kopie (nebo tě napadne jak řešit léčbu rakoviny), kdežto pokud si vezměš obrázek Mony Lisy a fotku Hradčan a uděláš koláž, může to být originální dílo. No asi jsem vás tímhle moc nepotěšil Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Anonymní

PříspěvekZaslal: 08 únor 2004 19:38    Předmět: Re: WebDesing Citovat

čekal jsem nějaké odkazy ke stažení grafiky,gifů,ikon,obrázků atd.
samozřejmě zdarma a web page si musí každý sám aby to bylo origo to je jasný , ne?
0908
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 16 listopad 2004 19:00    Předmět: Re: WebDesing Citovat

No vies co skuste www.datovecentrum.sk

a on vam spravi cenu a ked nie povedzte ze vam to odporucil 0908 Laughing

http://edoland.own.cz/forum/
Kašpy
Člen týmu
Člen týmu

PříspěvekZaslal: 06 prosinec 2004 21:02    Předmět: Re: WebDesing Citovat

no skuste www.kaspy.net
smiesek
Anonymní

PříspěvekZaslal: 31 prosinec 2004 09:38    Předmět: Re: WebDesing Citovat

Sleepy Ahojky, možná ani tady to nebude úspěšné.Nenašel by se hodný človíček, který by mi udělal dezign na jednu hudební skupinu ve svém volném čase? Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Tvorba webu Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: