| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
abraxas1988 Nováček

|
Zaslal: 18 březen 2006 22:14 Předmět: Web stránky |
|
|
Lidi,chci si dělat vlastní forum,ale na webzdarma to pořád háže hlášky i po instalaci! I když tam hci přidat nový profil to hodí hlášku
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Neznáte někdo jiný server,kde se to dá udělat zdarma ? Který podporuje FTP Přens? Dík _________________ Počítače  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 19 březen 2006 00:35 Předmět: |
|
|
| špatně vyplněný config. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
abraxas1988 Nováček

|
Zaslal: 19 březen 2006 01:06 Předmět: |
|
|
Dobře to mám vyplněné to vím...Mám to i registrované,ale když tam chci měnit nastavení,tak mi to někdy hodí tuhle hlášku a pak to zase funguje _________________ Počítače  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Krysna Účastník

|
Zaslal: 25 březen 2006 13:53 Předmět: |
|
|
| abraxas1988 napsal: | | Dobře to mám vyplněné to vím...Mám to i registrované,ale když tam chci měnit nastavení,tak mi to někdy hodí tuhle hlášku a pak to zase funguje |
Maz CHMOD 777?? u config? jinak mas na 100% chybu v nastaveni... nebo jen takova rejpalska otazka.. Maz zaplou DB na WZ??  _________________ www.war4all.net |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jeremy88 Účastník

|
Zaslal: 03 duben 2006 13:57 Předmět: |
|
|
Ja bych zkusil hadat jaky hosting to je a taky bych se i trefil, ale vim, ze to zde nema urcita skupina uzivatelu v lasce
Taky nevim, co porad vsichni maji na wz, vzdyt je to uplna hruza  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Radek_
|
Zaslal: 10 duben 2006 18:03 Předmět: Re: Web stránky |
|
|
Udělej si to na www.ic.cz
tam máš víc prostoru ... a forum mi tam funguje bezproblémově .. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alesh Častý přispěvatel

|
Zaslal: 14 duben 2006 12:38 Předmět: |
|
|
| Krysna napsal: | | abraxas1988 napsal: | | Dobře to mám vyplněné to vím...Mám to i registrované,ale když tam chci měnit nastavení,tak mi to někdy hodí tuhle hlášku a pak to zase funguje |
Maz CHMOD 777?? u config? | Já myslim že WZ ani nepodporuje nastavení CHMODu... možná se pletu... ale já když jsem to tam dával tka jse s tím žádně problémy neměl... s phpbb ani s žádným složitějším portálem. možná podporuje ale defaultně je nastavený 777... možná ne... já si ale myslím že ne.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
M@rek Člen týmu

|
Zaslal: 15 duben 2006 11:45 Předmět: |
|
|
1. No tak chyba moze byt v tom ze si zle vyplnil asi toto:
| kód: | Database Server Hostname / DSN:
Your Database Name:
Database Username:
Database Password: |
2. Potom musis pri subore config.php co je v root fora nastavit atributy na 666...po uspesnej instalacii potom vratis to atribotove cislo co si tam mal pred tym a odstranis zlozky tie dva zlozky ktore ti vypise forum a je to...ja newem aky ty mas problem s wz...ked to newes urobit na wz tak to neurobis ani na ic...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sejny Nováček

|
Zaslal: 21 duben 2006 23:47 Předmět: |
|
|
| Database Server Hostname / DSN: zde je automaticky něco vyplněno tak to změň podle nastavení na wz.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gmvasek Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
panzerman
|
Zaslal: 08 květen 2006 16:18 Předmět: |
|
|
| Alesh napsal: | | Krysna napsal: | | abraxas1988 napsal: | | Dobře to mám vyplněné to vím...Mám to i registrované,ale když tam chci měnit nastavení,tak mi to někdy hodí tuhle hlášku a pak to zase funguje |
Maz CHMOD 777?? u config? | Já myslim že WZ ani nepodporuje nastavení CHMODu... možná se pletu... ale já když jsem to tam dával tka jse s tím žádně problémy neměl... s phpbb ani s žádným složitějším portálem. možná podporuje ale defaultně je nastavený 777... možná ne... já si ale myslím že ne.. |
WZ.cz podporuje nastavení CHMODu...mě taky jede PHPBB na WZ a úplně v poho |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
Zaslal: 08 květen 2006 16:45 Předmět: |
|
|
| panzerman napsal: |
WZ.cz podporuje nastavení CHMODu...mě taky jede PHPBB na WZ a úplně v poho |
můžu pouze souhlasit, neberu v potaz nějaké ty výpadky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
Zaslal: 09 květen 2006 15:57 Předmět: Re: Web stránky |
|
|
| martin.ol napsal: | Na vaše oblíbené wz jsem včera instalovat 2.0.20-tku a phpmyadmin na mě vyflusnul | citace: | | #1135 - Can't create a new thread (errno 12); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug |  |
já pořád nemám 2.0.20 jelikož vím, že nějak tam nebyla dořešená ta citace  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 09 květen 2006 15:57 Předmět: Re: Web stránky |
|
|
na wz.cz jedu bez problemu 0.20 + ez portal + CAT HI + attachment +asc/desc sort a par dalsich modu . _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
M@rek Člen týmu

|
Zaslal: 18 květen 2006 05:30 Předmět: Re: Web stránky |
|
|
| smiesek napsal: | já pořád nemám 2.0.20 jelikož vím, že nějak tam nebyla dořešená ta citace  |
Myslis citaciu v sukromnych spravach? Mne chybu s citatom robilo tam...potom som tam neco musel opravit aby mi to slo... _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|