logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

Výchozí předpona databázových tabulek ... přenos na 3

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Tvorba webu
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gante
Nováček
Nováček


Založen: 23.10.2007
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: 29 červenec 2008 20:02    Předmět: Výchozí předpona databázových tabulek ... přenos na 3 Citovat

Zdravím. Takže, při převodu na trojku mi hlásí tabulka:
Výchozí předpona databázových tabulek pro phpBB 2.0.x je phpbb_.
Už si fakt nevím rady. Hledal jsem vše možně všude a nic. Zkoušel jsem změnit na phpbb3_ a jiné - nic. Stále nereaguje.
Určitě se to někomu stalo, prosííím,co s tím? Crying or Very sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
PvvS
Profesionál
Profesionál


Založen: 7.3.2003
Příspěvky: 1658

PříspěvekZaslal: 29 červenec 2008 20:21    Předmět: Re: Výchozí předpona databázových tabulek ... přenos na 3 Citovat

podivej se do config.php , jaka je skutecna predpona.
_________________
Pryc s warezem a warezakama
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gante
Nováček
Nováček


Založen: 23.10.2007
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: 29 červenec 2008 20:36    Předmět: Citovat

To jsem udělal. Je to phpbb_ a tohle mi prostě nechce vzít.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gante
Nováček
Nováček


Založen: 23.10.2007
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: 29 červenec 2008 20:52    Předmět: Citovat

JJ, už sem na to přišel,sem debil.zadával sem heslo a jméno nové databáze a tam mělo být staré. Díky. Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Tvorba webu Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa