| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
deni96 Nováček

|
Zaslal: 18 květen 2008 18:22 Předmět: Všechny mody |
|
|
Caw mohl by mi někdo pls napsat co sou všechny mody předem thx |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 18 květen 2008 19:31 Předmět: Re: Všechny mody |
|
|
Na upravu fora..
Na blbou otazku blba odpoved.
Pokud chces vedet k cemu je ktery mod, tak si precti jeho popis. Pokud neumis anglicky,pouzij slovnik. Pokud se ti nechce, tak zajiste zadny mod nepotrebujes. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Otakar Matějček Nováček

|
Zaslal: 04 leden 2009 10:52 Předmět: |
|
|
Nevím, co je na výše uvedeném dotazu blbého.
Spíše uvedu, že je blbost sem nedat jednoduchý popis módů a k čemu slouží.
Nebo to tu je?
Třeba by PvvS mohl založit takové vlákno a pomoci i ostatním.
Tam by nám svoji vzdělanost v tomto směru mohl ukázat a hodně lidem (i mě) by to výrazně pomohlo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 04 leden 2009 11:25 Předmět: Re: Všechny mody |
|
|
Cela odpoved na jeho otazku je v prvnich 3 slovech. Pokud nekdo nevi co chce a neumi si precist popis (vetsinou anglicky), tak ho nebude ani umet nainstalovat.
Navic je tu FAQ a nemusim se snazit. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Otakar Matějček Nováček

|
Zaslal: 04 leden 2009 11:29 Předmět: |
|
|
| Právě proto by se tady mohl někdo toho chopit. Proto můj článek. Já s tím třeba také nemám zkušenosti vůbec žádné a moc by se to hodilo nejen mě,ale i jiným. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 04 leden 2009 11:43 Předmět: Re: Všechny mody |
|
|
Bohužial, MODov je také veľké množstvo, že robiť takúto prácu je úplne scestné a nakoniec zbytočné. Koľko už bolo popísaných návodov a rád, no väčšina sa vykašle hľadať ich a čítať. Jednoduchšie je pýtať sa stále na to isté dokola. Ak by si to financoval, kľudne sa Ti do toho niekto pustí... _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 04 leden 2009 11:44 Předmět: Re: Všechny mody |
|
|
POkud neumi anglicky, tak ten mod nenainstaluje. Zbytecna namaha.
Navic se mi osvedcilo pravidlo, ze pokud dotycny nevi jaky mod hleda, tak ho ani nepotrebuje. Pokud dokaze mod najit, nainstalovat a ma problemy s rozchozenim, tak nevidim duvod nepomoct. Ale po tunach SZ a otravovani na ICQ typu : nenainstaloval by jsi mi tohle, tamto, me se nechce ,,, tak na podobny pripady kaslu a rovnou posilam nekam.
Pro kazdeho je zakladni mod jiny, navic jsou ruzny mody pro phpBB2 ( se kterym uz se nema cenu dal zabyvat) a phpBB3. Navic vetsina lidi zjisti ze jim i holy phpBB3 staci. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Otakar Matějček Nováček

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 04 leden 2009 12:44 Předmět: Re: Všechny mody |
|
|
Hmm a hned potom budou chtit nekteri i utrit za--k ne ? POkud si nedokaze/nechce projit phpbb.com/phpbbhack.com a pouzit google , tak ma smulu a nestoji to za snahu.POkud vi co chce, tak dokaze pouzit slovnik a zhruba se aspon nasmerovat . Ale vetsina tech luseru , co si stahnou premoded phpbb , nebo tam nejak nacpou hromadu modu,m tak pak pohori na prvni bezpecnostni aktualizaci, nebo na tom, ze so to forum nedokazou uhlidat. Kazdej mod znamena potencionalni bezpecnostni diru a dalsi problemy.
Neni to zadna hracka. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|