| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Fit
|
Zaslal: 30 leden 2009 15:53 Předmět: V IE mám 2x srollbar (dva posuvníky) |
|
|
Ahoj všem,
mám takový problém, který nechápu a nikdy jsem se s ním nesetkal. Používám styl Emuza, který jsem si trochu upravil. Vše je super, mám ale problém v prohlížeči IE7. Když se má zobrazit klasický posuvník (scrollbar), tak tam je prostě dvakrát, jedním jde posouvat a druhým ne. Dělá to jenom v IE, v ostatních prohlížečích je posuvník normálně jednou. Podívejte se na to v IE tady: http://www.lovkapra.com/kaprarske-forum/viewtopic.php?f=2&t=2.
Nevíte prosím, jak to mám odstranit, aby to v IE nebylo? V CSS mě napadá něco s tímto, ale netuším, zkoušel jsem to a nedaří se mi:
| kód: | html {
font-size: 100%;
/* Always show a scrollbar for short pages - stops the jump when the scrollbar appears. non-IE browsers */
height: 100%;
} |
Děkuji za odpovědi... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|