| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PvvS Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mistr22 Účastník

|
Zaslal: 20 květen 2008 13:20 Předmět: |
|
|
A ešte jedna otázka tá téma tu už bola ale už ju neviem nájsť.že prečo ked si dám urobiť nové forum(nie forum ako celkom nové ale aok že dávama do
ňho kategorie a pod veci)a stále mi urobí to že ak dam napr.volľná diskusia tak mi potom urobí toto: vo?n? diskusia.Robí to len pre mekčeňoch a dľžnoch.Prosímm o radu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 20 květen 2008 13:54 Předmět: Re: Tvorba fora |
|
|
Blbe nastaveny kodovani databaze, nebo spatny preklad . _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mistr22 Účastník

|
Zaslal: 20 květen 2008 14:31 Předmět: |
|
|
Mám tu ešte poslednú otázku že ako mám urobiť(je to asi nejaký mod)abi som bol viznačený napr.červenou pretože som administrátorom.Ked ja niečo napíšem tak som viznačený modrou(užívaťeľskou).Dakujem za radu.A ako mám urobiť abi niekomu písalo že ešte koľko mu treba do povíšenia stiahol sim si to ale neviem čo dale.Prosíííííímm o raduuu
Dakujemmmm ti WhitewolfSix aj tbe pvvs |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomco Člen týmu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
Mistr22 Účastník

|
Zaslal: 24 květen 2008 10:56 Předmět: |
|
|
| JJ už je to viriešené za všetko dakujem WhitewolfSix lebo mi vo všetkom pomohol fakt veľká vdaka.Mali bi ste ho dať Moderátorom!!!,alebo členom týmu!!!. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomco Člen týmu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|