| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ferdachrobak Anonymní
|
Zaslal: 30 listopad 2003 15:18 Předmět: toplist |
|
|
| Kam prosím vložit vygenerovaný script z www.toplist.cz / sledovaní návštěvnosti/ ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
donpedro Člen týmu

|
Zaslal: 02 prosinec 2003 23:12 Předmět: Re: toplist |
|
|
Experimentuj. Ja som pouzival NAJ.sk a skusil som zopar miest pokial to nezacalo fungovat. Bohuzial teraz nemam pristup k zdroju aby som Ti napisal kde to funguje. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 03 prosinec 2003 06:53 Předmět: Re: toplist |
|
|
zkus napriklad templates/DOTYCNY_TEMPLATE/page_header.tpl (nebo nejak tak), tak to hod. Ale pozor - musis to udelat u VSECH templatu ! _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.
Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ferdachrobak Anonymní
|
Zaslal: 03 prosinec 2003 09:46 Předmět: Re: toplist |
|
|
| Mr.DrtiPrst napsal: | | zkus napriklad templates/DOTYCNY_TEMPLATE/page_header.tpl (nebo nejak tak), tak to hod. Ale pozor - musis to udelat u VSECH templatu ! |
JO diky moc v skrytu duse jsem presne na nej myslel ale nechtel jsem to pos..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
donpedro Člen týmu

|
Zaslal: 03 prosinec 2003 14:36 Předmět: Re: toplist |
|
|
Najlepsie co mozes urobit je nainstalovat si php, MySQL a phpBB na PC a hrat sa tam aby si nepo... svoj web  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
salik Člen týmu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
milosh Člen týmu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 20 únor 2004 13:18 Předmět: Re: toplist |
|
|
samozrejme. Je jedno jesli je to overall_header nebo _footer , oboje je na kazde strance fora _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.
Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
milosh Člen týmu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|