logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

Topic
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Mods, hacks
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marlo
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 1.8.2002
Příspěvky: 45

PříspěvekZaslal: 08 říjen 2002 16:43    Předmět: Topic Citovat

mam na fore tento topic http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?t=175

funguje celkom dobre ,sice niekdy tam nezapise nejake veci ale funguje.

otazka> Ako dostanem ten topic/tabulku/ na hlavnu index stranku <nie fora>

skusil som include aj require ale nezobrazilo sa mi nic iba hodilo erorr
Fatal error: Call to a member function on a non-object in c:apachehtdocswww ecent.php on line 4

vedel by mi niekto s tym pomoct ?

[/b]


Naposledy upravil marlo dne 03 únor 2003 19:53, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Administrátor
Administrátor


Založen: 17.5.2002
Příspěvky: 699
Bydliště: Olomoucký kraj

PříspěvekZaslal: 08 říjen 2002 19:50    Předmět: Re: Topic Citovat

to bude asi ještě chtít přidat na začátek to otevření databáze
_________________
:: Official phpbb CZ team ::
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marlo
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 1.8.2002
Příspěvky: 45

PříspěvekZaslal: 08 říjen 2002 19:51    Předmět: Re: Topic Citovat

a to ?
mohol by si mi to nejak vysvetlit ?

dakujem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr.DrtiPrst
Profesionál
Profesionál


Založen: 16.9.2002
Příspěvky: 709

PříspěvekZaslal: 08 říjen 2002 20:49    Předmět: Re: Topic Citovat

Mno, zkus si tam hodit index.html, u kteryho do hlavicky das tenhle prikaz:

kód:
<meta http-equiv="Refresh" content="3;URL=http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?t=175">


to url si zmen na co potrebujes Smile Ale potom bude "trosku problem" s indexem.php, zkratka, kdyz by si forum dal do www.phpbbcz.com/forum pak bys normalne vlozil index.html do korenovyho adresare (primej link by byl www.phpbbcz.com/index.html kdezto do fora by byl www.phpbbcz.com/forum/index.php, pak by kod byl takhle:

kód:
<meta http-equiv="Refresh" content="3;URL=http://www.phpbbcz.com/forum/viewtopic.php?t=175">


Ovsem v tomhle forku bys musel mit povoleny zasilani anonymnich zprav... Pokud bys nemel, tak by se clovek musel prihlasit a pak by ho to hodilo na standartni index... Taky bys ten kod mohl pridat rovnou do "index.php" (primej link www.phpbbcz.com/index.php - takhle je to tady ve foru) ale pak by se mezi forama dalo prepinat pouze kolonkou "přejdi na", kterou sem nigdy nevyuzil...

pokud bys necemu nerozumnel, tak se ozvi Smile Stejne tak kdybys me nepochopil...

Ale pokud bys to chtel hodit primo do indexu, pod ten vyber for, tak to ti nepomuzu, protoze pokud se nemylim, tak se vsechno nacita z MySQL databaze (proto snadne zalohovani a nasledne preneseni na jinou adresu...)

_________________
Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084

Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.

Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
admin
Administrátor
Administrátor


Založen: 17.5.2002
Příspěvky: 699
Bydliště: Olomoucký kraj

PříspěvekZaslal: 08 říjen 2002 21:48    Předmět: Re: Topic Citovat

Mr. DrtiPrst: ty seš těžce mimo mísu Laughing

jde o to, že ten soubor topic.php o kterém tam je řeč, se používá běžně ve spojení s phpBB a tudíž se vlastně naimportuje už do jiného skriptu, který někde na začátku otevřel databázi tak aby si s ní mohl pracovat. Jenže když ten skript použiješ úplně mimo phpBB tak tím pádem nemáš v tu chvili otevřenu tu databáze, ze které se na tom řádku snažíš číst ty příspěvky

_________________
:: Official phpbb CZ team ::
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Mr.DrtiPrst
Profesionál
Profesionál


Založen: 16.9.2002
Příspěvky: 709

PříspěvekZaslal: 09 říjen 2002 06:30    Předmět: Re: Topic Citovat

aha, ja sem vedel to napojeni na MySQL, ale zbytek ne Smile
_________________
Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084

Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.

Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Mr.DrtiPrst
Profesionál
Profesionál


Založen: 16.9.2002
Příspěvky: 709

PříspěvekZaslal: 09 říjen 2002 07:22    Předmět: Re: Topic Citovat

No tak počkat. Já se dostanu da jakýhokoliv fóra přímym linkem! třeba zadám http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?p=1290 jako muj homepage, a dostanu se tam vždycky při startu! Takže ten postup, co sem psal já, by měl fungovat!

Jenom si nejsem jistej, jestli sem zprávně pochopil marla Smile

_________________
Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084

Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.

Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
salik
Člen týmu
Člen týmu


Založen: 14.7.2002
Příspěvky: 171

PříspěvekZaslal: 09 říjen 2002 10:50    Předmět: Re: Topic Citovat

marlo myslel nieco taketo :
(ale ani tento sposom mne osobne neslape)

########################################################
## Mod Title: Recent posts on any page of your server
## Mod Version: phpBB 2.0
## Installation Notes:
##
## just put the code in a php file, edit the $serverpath and the $urlpath
## upload the file and you're all done!!
##
########################################################

#
#-----[place the code in a php file]------------------------------------------
#
<?

$ServerPath = "Your_Server_Path/config.php"; //- Not Not Include Closing \ Mark!
$urlPath = "http://Your_Url_Path"; //- Not Not Include Closing \ Mark!
$PostNumber = "10"; // How Many "X" Posts To Display
$type = "topics"; // Display "posts" or "topics"

//-----------------[ DO NOT EDIT BELOW HERE ]-------------------------

include_once("$ServerPath");
$db = @mysql_connect("$dbhost", "$dbuser", "$dbpasswd") or die("here we die at connection");
@mysql_select_db("$dbname",$db) or die("here we die");

if($type == "phpbb_posts")
$sql = "SELECT t.topic_title, t.topic_id, f.forum_id FROM topics t, forums f, posts p WHERE t.topic_id = p.topic_id AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY post_id DESC LIMIT $PostNumber";
else
$sql = "SELECT t.topic_title, t.topic_id, f.forum_id FROM topics t, forums f WHERE f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_time DESC LIMIT $PostNumber";

if($r = mysql_query($sql, $db)) {
while($m = mysql_fetch_array($r)) {
$j = stripslashes($m[topic_title]);
$k = substr($j, 0, 20) . "...";
echo "-<a title=\"$m[topic_title]\" href=\"$urlpath/viewtopic.php?t=$m[topic_id]&sid=$m[forum_id]\">$k</a><br>";
}
}
?>

#
#-----------------------------------------------
#
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Administrátor
Administrátor


Založen: 17.5.2002
Příspěvky: 699
Bydliště: Olomoucký kraj

PříspěvekZaslal: 09 říjen 2002 14:28    Předmět: Re: Topic Citovat

Mr.DrtiPrst napsal:
No tak počkat. Já se dostanu da jakýhokoliv fóra přímym linkem! třeba zadám http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?p=1290 jako muj homepage, a dostanu se tam vždycky při startu! Takže ten postup, co sem psal já, by měl fungovat!

Jenom si nejsem jistej, jestli sem zprávně pochopil marla Smile


ne nepochopil si vůbec o co jde, se podívej sem: http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?t=175

_________________
:: Official phpbb CZ team ::
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr.DrtiPrst
Profesionál
Profesionál


Založen: 16.9.2002
Příspěvky: 709

PříspěvekZaslal: 10 říjen 2002 07:20    Předmět: Re: Topic Citovat

Aha, sorr&yuml;, ja myslel že chce tamto fórum dát na index Smile Smile Smile Promiň marlo za můj "help" Laughing
_________________
Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084

Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.

Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
marlo
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 1.8.2002
Příspěvky: 45

PříspěvekZaslal: 15 říjen 2002 15:01    Předmět: Re: Topic Citovat

Smile) pohoda.............
asi sa zmierim s tym ze to proste ie je take lahke.........
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
salik
Člen týmu
Člen týmu


Založen: 14.7.2002
Příspěvky: 171

PříspěvekZaslal: 18 duben 2003 06:36    Předmět: Re: Topic Citovat

riesenie :
Arrow terba si len zadat spravnu cestu ($phpbb_root_path), potom su 2 moznosti -bud sa cely kod nahra do stranky kde chceme aby sa zobrazovali posledne prispevky alebo si to ulozite do noveho suboru napr. prispevky.php a na stranku date uz len odkaz :
<?php
include("prispevky.php");
?>
*************************************************
<?php

$phpbb_root_path = './phpBB2/'; //edit this to your phpBB root path
define('IN_PHPBB', true);
include($phpbb_root_path . 'extension.inc');
include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);

Function replacebbcode($text){

$text = eregi_replace("\[b:.{0,10}\]", "<b>", $text);
$text = eregi_replace("\[\/b:.{0,10}\]", "</b>", $text);
$text = eregi_replace("\[u:.{0,10}\]", "<u>", $text);
$text = eregi_replace("\[\/u:.{0,10}\]", "</u>", $text);
$text = eregi_replace("\[i:.{0,10}\]", "<i>", $text);
$text = eregi_replace("\[\/i:.{0,10}\]", "</i>", $text);
$text = eregi_replace("\[url=http:.{1,80}\]"," ",$text);
$text = eregi_replace("\[\/url\]"," ",$text);
$text = eregi_replace("\[url\]"," ",$text);
$text = eregi_replace("\[.{1,10}:.{1,10}\]"," ",$text);
$text = eregi_replace("\[\/.{1,10}:.{1,10}\]"," ",$text);
$text = eregi_replace("\[\/.{1,20}\]"," ",$text);
$text = eregi_replace("\[.{1,20}\]"," ",$text);
Return $text;
}

// various attributes - experiment!

$NUM_POSTS = 4;
$POST_IMAGE ="obrazky/pip.gif"; // icon next to each item
$TEXT_ON = FALSE; //display some of the text of the post?
$TEXT_LEN = 30; //number of chars if above is true
$HIDE = true;//true or false - if true, do not show posts from certain forums - see below
$hide_level = 0;// display threshold 0=only show posts in forums open for guest reading,1= also registered, 2=also Mods only 3=show ALL posts even those froums for admins only
$fontheadersize="1";
$fontheadercolor="black";
$fontsize=1;
$fontcolor="#5695BA";
$fontsizetext=1;
$fontcolortext="#5695BA";
$fontheaderface="verdana";
$box_content = "";

$time=time();
$time=date("d M Y h:i a",$time);

$sqlxx="SELECT a1.post_id AS postid, a1.poster_id AS poster, a1.forum_id, a1.topic_id AS topic, a1.post_time AS time, a2.post_subject AS subject, a2.post_text AS text FROM phpbb_posts a1, phpbb_posts_text a2, phpbb_forums a3 WHERE a1.post_id = a2.post_id AND a1.forum_id = a3.forum_id";

if($HIDE) $sqlxx .= " AND a3.auth_view <= \"" . $hide_level . "\"";

$sqlxx .= " ORDER BY a1.post_time DESC";

$resultxx = mysql_query($sqlxx) or die("Cannot query database");

if($resultxx){

$box_content .="<table cellpadding=\"0\" cellspacing = \"0\" width= \"100%\" border=\"0\">";
for($i=0;$i<$NUM_POSTS;$i++){
if($post = mysql_fetch_array($resultxx)){
$result3=mysql_query("SELECT username FROM phpbb_users WHERE user_id =" . $post["poster"]);
$author=mysql_fetch_array($result3);
$result4 = mysql_query("SELECT forum_name FROM phpbb_forums WHERE forum_id =" . $post["forum_id"]);
$forum=mysql_fetch_array($result4);
if(!$post["subject"]){
$result2=mysql_query("SELECT topic_title FROM phpbb_topics WHERE topic_id =" . $post["topic"]);
$replyto = mysql_fetch_array($result2);
$post["subject"]="RE: " . $replyto["topic_title"];
mysql_free_result($result2);
}
$box_content .="<tr><td ><font size=\"$fontsize\" color=\"$fontcolor\" face=\"$fontheaderface\"><img src=\"$POST_IMAGE \" width=\"10\" height=\"15\" ><a href=\"" . $phpbb_root_path . "/viewtopic.php?t=" .$post["topic"] . "\" title=\"Posted by:" . $author["username"]. " &nbsp;&nbsp; In:" . $forum["forum_name"] . "\">&nbsp" . $post["subject"] . "</a><br> on " . date("d-m-y ", $post["time"]) . " @ " . date("H:i", $post["time"]) . "</font></td></tr>";
if($TEXT_ON){
$post["text"] = replacebbcode($post["text"]);
$post["text"] = substr($post["text"],0,$TEXT_LEN);
$box_content .= "<tr><td cellpadding=\"0\">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<font color=\"$fontcolortext\" size=\"$fontsizetext\" face=\"$fontheaderface\">" . $post["text"] . "...</font></td></tr>";
}
}
}
$box_content .="</table>";
}

print("<table width=\"200\"><tr><td>" . $box_title . "</td></tr><tr><td><font size=\"$fontsize\" color=\"$fontcolor\" face=\"$fontheaderface\">Last Updated $time</font></td></tr><tr><td>" . $box_content . "</td></tr></table>");
?>
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DJ.Kingpin
Nováček
Nováček


Založen: 28.9.2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: 28 září 2008 16:08    Předmět: Re: Topic Citovat

[quote="salik"]riesenie :
Arrow terba si len zadat spravnu cestu ($phpbb_root_path)]

Ahoj, jsem nováček v oboru, tak bych potřeboval zjistit, co je to ($phpbb_root_path).
Na co mám odkázat?

Děkuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 28 září 2008 16:17    Předmět: Re: Topic Citovat

root path je cesta ku koreňovej zložke, t.j. zložke, ktorá obsahuje napr. súbor config.php
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DJ.Kingpin
Nováček
Nováček


Založen: 28.9.2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: 28 září 2008 16:35    Předmět: Re: Topic Citovat

WhiteWolfSix napsal:
root path je cesta ku koreňovej zložke, t.j. zložke, ktorá obsahuje napr. súbor config.php


Děkuji, za rychlou odpověď, ale nejde mi to.

Upravil jsem takto:

$phpbb_root_path = '/forum'; //edit this to your phpBB root path
define('IN_PHPBB', true);
include($phpbb_root_path . 'extension.inc');
include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);


zkoušel jsem i /forum/

Jen tak náhodou......

V té kořenové složce nemám 'extension.inc' a common.

Mám tam jen common.php


Na stránce kde chci mít poslední příspěvky se mi zobrazuje:

Warning: include() [function.include]: Unable to access /forum/extension.inc in /home/free/ic.cz/r/rc-usti-nad-labem/root/www/posledni.php on line 5

Warning: include(/forum/extension.inc) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/free/ic.cz/r/rc-usti-nad-labem/root/www/posledni.php on line 5

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/forum/extension.inc' for inclusion (include_path='/usr/share/php/smarty/libs:/usr/share/fpdf:/usr/share/php/:.') in /home/free/ic.cz/r/rc-usti-nad-labem/root/www/posledni.php on line 5

Warning: include() [function.include]: Unable to access /forum/common. in /home/free/ic.cz/r/rc-usti-nad-labem/root/www/posledni.php on line 6

Warning: include(/forum/common.) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/free/ic.cz/r/rc-usti-nad-labem/root/www/posledni.php on line 6

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/forum/common.' for inclusion (include_path='/usr/share/php/smarty/libs:/usr/share/fpdf:/usr/share/php/:.') in /home/free/ic.cz/r/rc-usti-nad-labem/root/www/posledni.php on line 6

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /home/free/ic.cz/r/rc-usti-nad-labem/root/www/posledni.php on line 52

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/free/ic.cz/r/rc-usti-nad-labem/root/www/posledni.php on line 52
Cannot query database

používám phbb3

Děkuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 28 září 2008 18:00    Předmět: Re: Topic Citovat

Skús zadať túto koreňovú cestu:
/home/free/ic.cz/r/rc-usti-nad-labem/root/www/

_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DJ.Kingpin
Nováček
Nováček


Založen: 28.9.2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: 28 září 2008 18:46    Předmět: Citovat

Pořád to hlásí stejnou chybu.

Nemůže to být tím, že to ASI chce 'extension.inc'?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DJ.Kingpin
Nováček
Nováček


Založen: 28.9.2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: 28 září 2008 19:28    Předmět: Citovat

Tak jsem sehnal ten extension.inc ana stránce kde má bý poslední příspěvky to píše Cannot query database

Pohnul jsem se správnou cestou?
Co to je za smysl?

Děkuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 28 září 2008 20:29    Předmět: Re: Topic Citovat

Mám taký dojem, že Ti chýba eXtreme styles MOD.
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DJ.Kingpin
Nováček
Nováček


Založen: 28.9.2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: 28 září 2008 21:13    Předmět: Re: Topic Citovat

WhiteWolfSix napsal:
Mám taký dojem, že Ti chýba eXtreme styles MOD.


Shocked
Co to je a kde to najdu?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Mods, hacks Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa