| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pguitars
|
Zaslal: 27 květen 2006 10:45 Předmět: styl Gateway |
|
|
Netušíte někdo, jestli se dá použít Getaway z verze 2.0.18 na verzi 2.0.20 ? Na PC mi to funguje, ale když to zkouším nainstalovat na server (wz.cz), tak mi to styl nezobrazí pro přidání. CHMOD Getaway.cfg jsem nastavil na 777.
Musí se ještě něco upravit nebo je to otázka serveru nebo to vůbec chodit nebude ? Díky Petr |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
Zaslal: 27 květen 2006 10:48 Předmět: Re: styl Gateway |
|
|
| pguitars napsal: | | Na PC mi to funguje, ale když to zkouším nainstalovat na server (wz.cz), tak mi to styl nezobrazí pro přidání. |
koukal jsi se, jestli se během nahrávání na web nezměnila velikost písmenek?
Jinak by jsi to měl mít teoreticky pro přidání nachystaný.
Možnost je ještě ta, jestli jsi zkoušel i jiný vzhled jestli ti tam jde v poho nainstalovat?
Btw. já u wz měnila několik stylů a vždy mi to šlo.  _________________
Hledám: grafika pro phpBB3 forum |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pguitars
|
Zaslal: 27 květen 2006 12:35 Předmět: |
|
|
Díky. Už to chodí. Přepsaná písmenka ..... Petr |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|