| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
External Účastník

|
Zaslal: 08 červenec 2005 17:09 Předmět: Statistic mod, chyba databaze |
|
|
Dobrý den, neví někdo, jak odstranit chybu? Hlásí to:
| kód: | Could not query statistics config table
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'rammforum.STATS_CONFIG_TABLE' doesn't exist
SELECT * FROM STATS_CONFIG_TABLE
Line : 36
File : statistics.php |
Nevím, jak to odstranit, přitom jsem již ten mod nainstaloval asi trikrat. Vzdy proběhne tvorba tabulek v pohode, ale pak to vyplivne tenhle problem, a to jak v admin casti tak v normalnim nahledu fora. Pokud to pomuze, forum se naleza na rammforum.mysteria.cz Je snad chyba v tom, ze se nevytvorily tabulky rammforum, ale nejake se standartnim nazvem?
Děkuji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D.I.Luke Profesionál

|
Zaslal: 09 červenec 2005 14:21 Předmět: |
|
|
Chybí ti tabulky v databázi.
Nezapoměl jsi na ně při instalaci? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
External Účastník

|
Zaslal: 09 červenec 2005 14:31 Předmět: |
|
|
| Tabulky vytvořil instalační soubor, který jsem nahrán na server a spustil. Zdálo se, že všechno bylo ok. Nemohl však třeba vytvořit tabulky s jiným jménem? Nechápu to |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D.I.Luke Profesionál

|
Zaslal: 09 červenec 2005 14:47 Předmět: |
|
|
No evidentně v DB není tabulka, která se hledá.
Nikomu to nedělá, takže to bude asi chyba u tebe. Já bych zkusil ten mod odinstalovat (příspušným PHPkem), který odstraní tabulky a znova nainstalovat. Jestli to bude dělat to samý, tak se podívej do DB jaký tabulky to vytvořilo a napiš je sem. Pak se uvidí dál. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
External Účastník

|
Zaslal: 09 červenec 2005 14:56 Předmět: |
|
|
Tak jsem to odinstaloval:
| kód: |
Running :: DROP TABLE phpbb_stats_config -> COMPLETED
Running :: DROP TABLE phpbb_stats_modules -> COMPLETED
COMPLETE!
Statistics Tables successfully deleted.
NOW DELETE THIS FILE |
A pak nainstaloval:
| kód: | Running :: CREATE TABLE phpbb_stats_config ( config_name varchar(50) NOT NULL default '', config_value varchar(255) NOT NULL default '', PRIMARY KEY (config_name) ) -> COMPLETED
Running :: CREATE TABLE phpbb_stats_modules ( module_id tinyint(8) NOT NULL default '0', name varchar(150) NOT NULL default '', active tinyint(1) NOT NULL default '0', installed tinyint(1) NOT NULL default '0', display_order mediumint(8) unsigned NOT NULL default '0', update_time mediumint(8) unsigned NOT NULL default '0', auth_value tinyint(2) NOT NULL default '0', module_info_cache blob, module_db_cache blob, module_result_cache blob, module_info_time int(10) unsigned NOT NULL default '0', module_cache_time int(10) unsigned NOT NULL default '0', PRIMARY KEY (module_id) ) -> COMPLETED
Running :: INSERT INTO phpbb_stats_config (config_name, config_value) VALUES ('install_date', '1120917239') -> COMPLETED
Running :: INSERT INTO phpbb_stats_config (config_name, config_value) VALUES ('return_limit', '10') -> COMPLETED
Running :: INSERT INTO phpbb_stats_config (config_name, config_value) VALUES ('version', '2.1.5') -> COMPLETED
Running :: INSERT INTO phpbb_stats_config (config_name, config_value) VALUES ('modules_dir', 'stat_modules') -> COMPLETED
Running :: INSERT INTO phpbb_stats_config (config_name, config_value) VALUES ('page_views', '0') -> COMPLETED
COMPLETE! Go to the Administration Panel and Install Modules. You have to install and activate Modules before you are able to see anything within the statistics page.
Statistics Mod Tables generated successfully.
NOW DELETE THIS FILE |
Pak jsem instalační soubory smazal
Pustim forum, a opět:
| kód: | Could not query statistics config table
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'rammforum.STATS_CONFIG_TABLE' doesn't exist
SELECT * FROM STATS_CONFIG_TABLE
Line : 36
File : statistics.php |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D.I.Luke Profesionál

|
Zaslal: 09 červenec 2005 15:00 Předmět: |
|
|
A jakou máš verzi statistiky?
Můžeš sem hodit KOUSEK zdrojáku ze souboru "statistics.php" kolem řádku 36. Řekněme 25 - 45. Popř. přiložit celej soubor v TXT, Nepiš ale do příspěvku celej zdroják. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
External Účastník

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D.I.Luke Profesionál

|
Zaslal: 09 červenec 2005 15:22 Předmět: |
|
|
Myslím, že to bude v DB.
Zkontroluj si ty dvě tabulky v DB - jesli tam jsou a prefix jesli je OK atp. Jinak nevím. Protože máš stejnou verzi statistiky jako já a všechno je OK. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
External Účastník

|
Zaslal: 09 červenec 2005 15:25 Předmět: |
|
|
Tak tady je ještě jeden screenshot:
Takže tady mám něco upravit?[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D.I.Luke Profesionál

|
Zaslal: 09 červenec 2005 15:34 Předmět: |
|
|
le projeď si ten soubor "install.txt".
Podle mě máš chybu někde v tom: | kód: |
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
includes/constants.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
if ( !defined('IN_PHPBB') )
{
die("Hacking attempt");
}
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
define('MODULES_TABLE', $table_prefix . 'stats_modules');
define('STATS_CONFIG_TABLE', $table_prefix . 'stats_config');
|
Prostě si projeď pečlivě celou instalaci v souboru install.txt. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
External Účastník

|
Zaslal: 09 červenec 2005 15:49 Předmět: |
|
|
| Je to neuvěřitelné, ale chyba byla v jedné závorce...která byla asi o pár pozic dál než měla být. Děkuji za řešení |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
nemeji Účastník

|
Zaslal: 30 srpen 2007 07:46 Předmět: |
|
|
| External napsal: | | Je to neuvěřitelné, ale chyba byla v jedné závorce...která byla asi o pár pozic dál než měla být. Děkuji za řešení |
Mohu se zeptat ve které? Mám totiž stejný problém |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|