| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rockchild
|
Zaslal: 18 červen 2009 22:32 Předmět: SQL Error |
|
|
Zdravím, potřebují poradit ohledně erroru, ktery mi forum z niceho nic vyblilo.
píše mi to:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Unknown database 'fhoe32' [1049]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Nevím, jestli resení problemu stále neprehlížím, avšak at udělám cokoli, žádná změna. Do dnešního večera forum fungovalo bez větších problémů.
tech.pozn: doména i mysql od webu zdarma
www.fhoe.xf.cz / phpBB 3 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 19 červen 2009 07:20 Předmět: Re: SQL Error |
|
|
Odkazuješ sa na neexistujúcu databázu (DB) s názvom fhoe32. Skontroluj si správnosť údajov pre napojenie na DB v súbore config.php a samozrejme použi administráciu svojho účtu na wz.cz, aby si si overil správnosť údajov na strane servera. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rockchild
|
Zaslal: 19 červen 2009 13:17 Předmět: |
|
|
Vse jsem zkontroloval, config je v pořádku, ale po prihlasení na wz myadmin, jakési upozornění znění:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/web/wz.cz/mysql/libraries/dbi/mysql.dbi.lib.php on line 119 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 19 červen 2009 16:24 Předmět: Re: SQL Error |
|
|
S týmto problémom sa obráť na podporu webhostingu. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|