logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

Spoiler
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Mods, hacks
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gorkan
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 31.8.2007
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: 07 říjen 2007 12:31    Předmět: Spoiler Citovat

4us potřeboval bych dát do fórka toto http://ffpower.cz/forum/viewtopic.php?p=19636&highlight=#19636

nevíte co to je za mod pls?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
tomco
Člen týmu
Člen týmu


Založen: 23.1.2007
Příspěvky: 150

PříspěvekZaslal: 07 říjen 2007 21:28    Předmět: Re: Spoiler Citovat

to nie je mod je to len bbcod.Ak pouzivas phpBB3 tak je to otazka 1 minuty
_________________
phpBB Slovensko
predaj a kupa domeny|burza domen|aukcie domen
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Gorkan
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 31.8.2007
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: 08 říjen 2007 16:12    Předmět: Citovat

Právě že mám pbpbb2...nejde to nějak v této verzi?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 08 říjen 2007 17:48    Předmět: Re: Spoiler Citovat

Advanced BBCode Box
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gorkan
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 31.8.2007
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: 09 říjen 2007 12:02    Předmět: Citovat

A jak se přesně jmenuje ten BBCode, který to dělá pls?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gorkan
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 31.8.2007
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: 09 říjen 2007 12:32    Předmět: Citovat

Tak jsem si ho tam hodil a jede to, až na to, že se mi místo obrázků ukazují odkazy... forum www.battleknight.clanweb.cz

Vypadá to jako kdyby tam nebala nahraná tam složka s obrázky, ale já ji tam mám (cesta kde jsou obrázky forum/admin/mods/bbcode_box/images)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gorkan
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 31.8.2007
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: 09 říjen 2007 19:42    Předmět: Citovat

Nikdo neví???Sad to je škoda já to opravdu potřebuju rychle
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
leschek
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.1.2006
Příspěvky: 365

PříspěvekZaslal: 09 říjen 2007 20:20    Předmět: Citovat

ja to nepouzivam, ale jen me napadlo, jestli treba ty obrazky mas mezi tagama
kód:
[img][/img]

, pokud se to tak vubec ma psat. Ja pouzivam Hide BBcode, kterej dela neco podobnyho.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Gorkan
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 31.8.2007
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: 10 říjen 2007 12:49    Předmět: Citovat

Myslíš totu část kódu? (ze souboru bbcode.tpl)

kód:
<!-- BEGIN img --><img src="{URL}" border="0" alt="" /><!-- END img -->


pls napíšeš mi odkaz na ukázku?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
leschek
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.1.2006
Příspěvky: 365

PříspěvekZaslal: 10 říjen 2007 13:57    Předmět: Citovat

Ja jen myslel, jestli do prispevku pises tag img napr.
kód:
[spoiler][img]www.odkaz na obrazek.jpg[/img][/spoiler]

jak jsem napsal ja to nepouzivam, jen me to napadlo. Ani nevim, jestli existuje tag Spoiler nebo jestli se ten BBkod co chces pouzivat pise jinak.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Gorkan
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 31.8.2007
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: 10 říjen 2007 14:56    Předmět: Citovat

Skouším to co jsi napsal ten Hide a
nenašel jsem v souboru bbcode.php

kód:
$EMBB_widths = array(''
$EMBB_values = array('' 
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
leschek
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.1.2006
Příspěvky: 365

PříspěvekZaslal: 10 říjen 2007 16:10    Předmět: Citovat

Pokus se najit jenom cast. ja bych zkusil tohle:
kód:
$EMBB_widths = array(
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Gorkan
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 31.8.2007
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: 10 říjen 2007 19:09    Předmět: Citovat

Nenašel jsem to... a to jsem hledal i řádek po řádku...

Přikládám soubor bbcode.txt (jsem Vám vděčný, že mi pomáháte a že si na mě najdete čas)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
leschek
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.1.2006
Příspěvky: 365

PříspěvekZaslal: 10 říjen 2007 19:35    Předmět: Citovat

Mas nainstalovanej Multi BBCode MOD? Musi byt nainstalovanej pred timto modem a v podstate ulehci instalaci dalsich bbcodu. Bez neho jich moc instalovat nejde.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Gorkan
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 31.8.2007
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: 11 říjen 2007 13:43    Předmět: Citovat

Tak jsem ho nainstaloval...a co jse mělo změnit?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
leschek
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.1.2006
Příspěvky: 365

PříspěvekZaslal: 11 říjen 2007 15:37    Předmět: Citovat

vizualne asi nic, ale skoro vsechny bbkody ho vyzadujou, takze ted bys mel najit ty radky, cos hledal pri instalaci hide bbkodu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Gorkan
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 31.8.2007
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: 11 říjen 2007 18:54    Předmět: Citovat

leschek napsal:
vizualne asi nic, ale skoro vsechny bbkody ho vyzadujou, takze ted bys mel najit ty radky, cos hledal pri instalaci hide bbkodu.


Jo díky... zítra to skusím... a nenašel jsem na www.phphacks.com
ten spoiler (samotný)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gorkan
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 31.8.2007
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: 12 říjen 2007 14:00    Předmět: Citovat

Tak jsem tam hodil ten Multi BBcode a pak jsem tam dal ten spoiler ale neukazuje se mi to v psaní nového příspěvku nahoře...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
leschek
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.1.2006
Příspěvky: 365

PříspěvekZaslal: 12 říjen 2007 15:51    Předmět: Citovat

A kdyz napises ty tagy, co se nezobrazujou rucne, tak to funguje jak ma?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Gorkan
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 31.8.2007
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: 12 říjen 2007 18:49    Předmět: Citovat

Ne, nejde vůbec nic. Udělal jsem to přesně podle návodu a prostě nic.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Mods, hacks Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa