| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bosf
|
Zaslal: 18 květen 2007 20:24 Předmět: Smajlíci |
|
|
Na jiných phpbb fórech jsou takoví smajlíci co drží nápis:Oops nebo sorry anebo haha anebo 10/10 nevíte jaký je to font?Byl bych vám moc moc moc vděčný.  _________________
Udělám userbar!Napište na mail:moouri@gmail.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tommy22 Nováček

|
Zaslal: 14 červen 2007 12:18 Předmět: |
|
|
| normálně na ně klepni levým tlačítkem myši, dej uložit obrázek jako...Pak ho nahraj do příslušného adresáře v phpbb fóru (images/smiles... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lama
|
Zaslal: 20 červen 2007 12:59 Předmět: |
|
|
| Tommy22 napsal: | | normálně na ně klepni levým tlačítkem myši, dej uložit obrázek jako...Pak ho nahraj do příslušného adresáře v phpbb fóru (images/smiles... |
Jsem hold asi ouplná lama... taky bych rád jiné smajlíky než ty co jsou přednastavené, ale jak je mám nahrát do toho adresáře? Asi je to úplně stupidní dotaz co? Ale já jsem ouplnej začatečník... tzn. s vedením a zakádáním fóra nemám žádné zkušenosti... hrabu se v tom teprve pár dní... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tommy22 Nováček

|
Zaslal: 20 červen 2007 19:57 Předmět: |
|
|
Přes FTP, buď přímo na stránkách, nebo přes win comannder, posléze jiný ftp klient. Najdeš adresář image, smile a tam to nahraješ. Pak musíš jít do administrace fóra a tam je jakoby zautorizovat(přiřadit jim klávesové zkratky a názvy jako třeba  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
|
|
|