logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

šířka fora

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Vzhled a grafické prvky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rover200
Nováček
Nováček


Založen: 21.10.2008
Příspěvky: 14

PříspěvekZaslal: 23 říjen 2008 21:27    Předmět: šířka fora Citovat

omlouvám se, možná to tady je, ale já to nemohu najít.
mám phpbb3 styl subsilver2.
nemůžu zmenšit šířku fora. děkuji za pomoc
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 24 říjen 2008 07:38    Předmět: Re: šířka fora Citovat

hľadaj v css
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
rover200
Nováček
Nováček


Založen: 21.10.2008
Příspěvky: 14

PříspěvekZaslal: 24 říjen 2008 09:34    Předmět: Citovat

snažil jsem se změnit nastavení v stylesheet.css a pak pročistit cache a žádná změna. Nemůžu přijít na to co změnit, vyzkoušel jsem co šlo.
Taktéž jsem zkoušel overal_headr a nic.... Sad . V bb22 to nebyl žádný problém, v bb3 se mi to nechce povést.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 24 říjen 2008 16:16    Předmět: Re: šířka fora Citovat

Väčšinou zmeny v css vyžadujú obnovu štýlu na karte štýly, nie mazanie cache.
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rover200
Nováček
Nováček


Založen: 21.10.2008
Příspěvky: 14

PříspěvekZaslal: 25 říjen 2008 08:09    Předmět: Citovat

problém je v tom že nemůžu najít co změnit, zkoušel jsem všechno možné, ale žádná změna, po všech změnách dělám obnovu stylu.. Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dral



Založen: 25.10.2008
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 25 říjen 2008 08:42    Předmět: Citovat

ve skinech najdi toto

#wrap {
padding: 0 20px;
min-width: 650px;
width: 900px;margin: 0 auto;
background: #FFFFFF;
}

tučně označené udává šířku
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rover200
Nováček
Nováček


Založen: 21.10.2008
Příspěvky: 14

PříspěvekZaslal: 25 říjen 2008 09:10    Předmět: Citovat

jsem asi lama....ale ve stylu subsilver2 v BB3 wrap není. Je tam několik wrap...něco a tam když něco změním tak nic.
např:
#wrapheader , #wrapcentre ,#wrapfooter ,#wrapnav
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 25 říjen 2008 20:33    Předmět: Re: šířka fora Citovat

Pre dosiahnutie zmien, ktoré urobíš v súboroch css musíš obnoviť štýl v ACP.
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rover200
Nováček
Nováček


Založen: 21.10.2008
Příspěvky: 14

PříspěvekZaslal: 26 říjen 2008 20:44    Předmět: Citovat

jj to už dělám a nic. Problém je fakt asi v tom, že nevím u čeho to mám změnit.....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 26 říjen 2008 20:54    Předmět: Re: šířka fora Citovat

Skús to pridať do body.
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rover200
Nováček
Nováček


Založen: 21.10.2008
Příspěvky: 14

PříspěvekZaslal: 30 říjen 2008 11:14    Předmět: Citovat

Tak mi to nejde...ale dočetl jsem se na http://www.phpbb.cz/index.php , že se musí prvni vložit ohraničení a pak jde teprve nastavit šířka v BB3... Question
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Vzhled a grafické prvky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa