logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

Server na phpBB

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Nezařaditelné
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JanoF
Profesionál
Profesionál


Založen: 13.5.2005
Příspěvky: 1141
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: 07 říjen 2005 13:55    Předmět: Server na phpBB Citovat

Zaujimalo by ma ze ci vie niekto ze aky server respektive aka presna zostava by bola dobra na server proste cely popis komponentov ale tak aby vydrzala par rokov a aby ten server nebol nonstop vytazeny Question
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Kozlík
Profesionál
Profesionál


Založen: 30.3.2003
Příspěvky: 1267
Bydliště: Liberec

PříspěvekZaslal: 07 říjen 2005 14:26    Předmět: Re: Server na phpBB Citovat

Na takhle obecnou otazku se neda odpovedet. Pokud to bude server s jednim forem a par lidma za den, tak to utahne i muj starej ipaq. POkud se bavime o desitkach - stovkach for s tisicema lidi a s desetitisicema pristupu za den, narazis treba na to, ze potrebujes jenden extra stroj na databazi a druhej na webserver. Obecne fakt tezko odpovedet.
Muzes zkusit kontaktovat nekoho kdo ma vetsi zkusenosti s phpbb, ale obavam se ze nikdo takovej tady v tyhle prtaty republice neni. Takze jedine zkusit zjistit na cem treba bezi phpbbhacks.com nebo phpbb.com

_________________
phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
JanoF
Profesionál
Profesionál


Založen: 13.5.2005
Příspěvky: 1141
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: 07 říjen 2005 18:55    Předmět: Re: Server na phpBB Citovat

ok tak som asi nedal spec. info.
Jednalo by sa o jedno forum a cca 100-1000 navstevnikov denne staci na take nieco normalny hosting alebo by bol lepsi zvlast server?

_________________
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)

http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
PvvS
Profesionál
Profesionál


Založen: 7.3.2003
Příspěvky: 1658

PříspěvekZaslal: 07 říjen 2005 20:33    Předmět: Re: Server na phpBB Citovat

bohate hosting. pri dobry lajne i domaci komp, kdysi sem tohle mel na starym NTB 486 a behalo to .
_________________
Pryc s warezem a warezakama
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JanoF
Profesionál
Profesionál


Založen: 13.5.2005
Příspěvky: 1141
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: 07 říjen 2005 20:36    Předmět: Re: Server na phpBB Citovat

PvvS napsal:
bohate hosting. pri dobry lajne i domaci komp, kdysi sem tohle mel na starym NTB 486 a behalo to .
aha, som myslel ze to vytazuje dost celu masinu, som si raz skusal php home na celerone 950, pol giga pamete no a ked som tam dal forum a vyhladaval som tam nieco tak bol procak vytazeny na 60-70% co sa mi zdalo celkom dost a ked si zoberem ze na nejakom hostingu nieje len jedna domena ale je ich tam xy tam mi to celkom neslo do hlavy, mozno som mal nieco zle spravene neviem

preto sa informujem otom
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
PvvS
Profesionál
Profesionál


Založen: 7.3.2003
Příspěvky: 1658

PříspěvekZaslal: 07 říjen 2005 20:41    Předmět: Re: Server na phpBB Citovat

ne , prave ze kdyz neco skousim tak to posilam na takovou pomalou sunku, kde kdyz to jede , tak je to ok. PHP home mi delalo problemy .
Ja ted jedu na easyphp a upgrade na php 5.0.5 a mysql 5 a pohoda

_________________
Pryc s warezem a warezakama
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hojko
Profesionál
Profesionál


Založen: 25.2.2005
Příspěvky: 671
Bydliště: New Zeland

PříspěvekZaslal: 07 říjen 2005 21:12    Předmět: Citovat

Na 1000 userov denne staci normal hosting, traffic tak do 50gb mesacne atd... ale skor ide o to, aka je velka mysql, kolko je online ludi a kolko stranok sa denne generuje.
_________________
www.hojko.com
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
JanoF
Profesionál
Profesionál


Založen: 13.5.2005
Příspěvky: 1141
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: 08 říjen 2005 10:47    Předmět: Re: Server na phpBB Citovat

PvvS napsal:
ne , prave ze kdyz neco skousim tak to posilam na takovou pomalou sunku, kde kdyz to jede , tak je to ok. PHP home mi delalo problemy .
Ja ted jedu na easyphp a upgrade na php 5.0.5 a mysql 5 a pohoda
to easyphp som vcera skusil a robil som obnovu search tabulky, zatazenie pc 40-50%, vyhladavanie vo fore to skakalo az do 60-70% a prechadzanie sa po fore to jest z topicov do for, na index a s5 to podobne ako to vyhladavanie

zostava p4 3.0ghz ht nw + 1gb pamete + 875chipset vstekto celkom este zatial dobre a takto bolo to pc vytazovane, mozno som mal nieco zle, neviem ale zda sa mi to trosku moc Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
PvvS
Profesionál
Profesionál


Založen: 7.3.2003
Příspěvky: 1658

PříspěvekZaslal: 08 říjen 2005 10:53    Předmět: Re: Server na phpBB Citovat

hmm ja to jedu na cistych w98 (ne SE) orezanych na minimum a pres sit to testuju na jinym PC, jede to pouze jako server, nainstalovana pouze sitovka
_________________
Pryc s warezem a warezakama
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JanoF
Profesionál
Profesionál


Založen: 13.5.2005
Příspěvky: 1141
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: 08 říjen 2005 10:57    Předmět: Re: Server na phpBB Citovat

PvvS napsal:
hmm ja to jedu na cistych w98 (ne SE) orezanych na minimum a pres sit to testuju na jinym PC, jede to pouze jako server, nainstalovana pouze sitovka
to ja tam mam xp pro ale to podla mna moc ulohu hrat nemoze zeco tam mas nainstalovane, no skusim to aj ja na nejakej 98cke ale nejde mi to nejak do hlavy Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Kozlík
Profesionál
Profesionál


Založen: 30.3.2003
Příspěvky: 1267
Bydliště: Liberec

PříspěvekZaslal: 08 říjen 2005 10:58    Předmět: Re: Server na phpBB Citovat

No takze udelame par dotazu. Na tom pc urcite nebezelo jen easyphp. Bezel ti nenazranej OS (nedejboze treba win xp), nenazranej prohlizec (je jedno jakej, kazdej je nenazranej), pak ti tam taky urcite bezelo par dalsich zbytecnosti (tak jako kazdymu) a ty se divis nejakemu zatizeni??? Bavme se o tom, kolik zabere apache s php a mysql bez zbytecne graficke administrace. Pak zjistis, ze na podobne blbiny ti bude bohate stacit nejakej pentik 133 hozenej bez klavesnice, mysi a monitoru nekde na pude pod hromadou jinejch odlozenejch veci.
_________________
phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
JanoF
Profesionál
Profesionál


Založen: 13.5.2005
Příspěvky: 1141
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: 08 říjen 2005 11:28    Předmět: Re: Server na phpBB Citovat

Kozlík napsal:
No takze udelame par dotazu. Na tom pc urcite nebezelo jen easyphp. Bezel ti nenazranej OS (nedejboze treba win xp), nenazranej prohlizec (je jedno jakej, kazdej je nenazranej), pak ti tam taky urcite bezelo par dalsich zbytecnosti (tak jako kazdymu) a ty se divis nejakemu zatizeni??? Bavme se o tom, kolik zabere apache s php a mysql bez zbytecne graficke administrace. Pak zjistis, ze na podobne blbiny ti bude bohate stacit nejakej pentik 133 hozenej bez klavesnice, mysi a monitoru nekde na pude pod hromadou jinejch odlozenejch veci.
ana, no ja magor, teraz som si nato spomenul, ze prehliadac mi vytazuje pc aj ked som na fore ktore je na nete Laughing cize to skusim tak na inom pc
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Nezařaditelné Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa