| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michal G. Účastník

|
Zaslal: 15 srpen 2005 09:16 Předmět: Ruština, UTF-8 a php |
|
|
Abych mohl ukázat web v ruštině, tak jsem jednotlivé soubory kódoval do UTF-8, což funguje. Když jsem však stejnou věc udělal s ruskojazyčným menu, tak mi to nepochopitelně odsadilo o 1 řádek. Nikde nejsou žádné mezery, odrážky apod. Úplně stejný zdroj je i v agnlické a české verzi a tam to problémy nedělá. Nesetkal jste se s tím někdo? Problém můžete konkrétně vidět na http://www.czechpatriots.com/csmu/indexru.php
Díky Michal |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 15 srpen 2005 09:33 Předmět: Re: Ruština, UTF-8 a php |
|
|
to vypada na zalezitost spatne udelanyho css. To konkretne s jazykem nema nic spolecnyho. proste se ti polozky menu nenatahnou pokud je text na dva radky. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
Michal G. Účastník

|
Zaslal: 15 srpen 2005 09:35 Předmět: |
|
|
| Ale v anglickém a českém menu to funguje. Navíc pokud bych to překlopil do klasického kódování, tak by problém zmizel... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|