logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

Report post 2.1.5

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Český a slovenský překlad
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tomas30
Nováček
Nováček


Založen: 3.9.2008
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: 06 září 2008 19:09    Předmět: Report post 2.1.5 Citovat

Zdravim! Neviete o nejakom preklade pre tento mod ? alebo aspon kde by som to nasiel v anglictine a uz si to nejak prelozim, len neviem to nikde najst ani v lang_admin ani lang_main...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 06 září 2008 20:37    Předmět: Re: Report post 2.1.5 Citovat

Prejdi na phpBB3 a report príspevkov máš prítomný hneď a teda aj preložený. Podpora phpBB2 pomaly končí.
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomas30
Nováček
Nováček


Založen: 3.9.2008
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: 07 září 2008 09:45    Předmět: Citovat

nevadi, potrebujem tento preklad, alebo aspon subor kde sa nachadza v anglictine, nikde to nemozem najist...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 07 září 2008 11:06    Předmět: Re: Report post 2.1.5 Citovat

Skús hľadať v samostatnom lang súbore, ktorý by mal byť súčasťou MODu alebo v inštalačných inštrukciách narazíš na lang súbory, ktoré si musel meniť.
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomas30
Nováček
Nováček


Založen: 3.9.2008
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: 07 září 2008 14:38    Předmět: Citovat

no ved prave, sledoval som instalacku a nikde som nic neprepisoval okrem jedneho lang suboru ktory som kopiroval a ten je dokonca cely v slovencine
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 07 září 2008 17:29    Předmět: Re: Report post 2.1.5 Citovat

a text, ktorý si vkladal do toho lang súboru si preložil do slovenčiny? Neboli pri MODe priložené samostatné lang súbory MODu?
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomas30
Nováček
Nováček


Založen: 3.9.2008
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: 08 září 2008 15:47    Předmět: Citovat

ten lang subor je cely v slovencine a nic som neprepisoval do ziadnych inych lang suborov len som nakopiroval lang_report do lang_slovak a admin panel mam stale v ENG
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 08 září 2008 16:38    Předmět: Re: Report post 2.1.5 Citovat

Tak si si nenastavil slovenčinu v nastaveniach.
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomas30
Nováček
Nováček


Založen: 3.9.2008
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: 09 září 2008 15:26    Předmět: Citovat

keby som vedel kde tak ju nastavim
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 09 září 2008 16:50    Předmět: Re: Report post 2.1.5 Citovat

V užívateľských nastaveniach...
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomas30
Nováček
Nováček


Založen: 3.9.2008
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: 12 září 2008 13:13    Předmět: Citovat

omg, ved to tu pisem, nikde to nieje, a nic som neprepisoval

potrebujem vediet kde je zdroj tohoto:

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PvvS
Profesionál
Profesionál


Založen: 7.3.2003
Příspěvky: 1658

PříspěvekZaslal: 12 září 2008 14:06    Předmět: Citovat

Mozna . kdyby dotycny cetl install.txt (a ne jenom kopiroval) , tak by si vsiml nasledujicich detailu :

kód:
Included Files:
##         language/lang_english/lang_report_posts.php
##         language/lang_english/email/report_post.tpl
##         language/lang_english/email/report_action_poster.tpl
##         language/lang_english/email/report_action_reporter.tpl


Bych rekl ze opet je chyba mezi klavesnic a zidli.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomas30
Nováček
Nováček


Založen: 3.9.2008
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: 12 září 2008 17:57    Předmět: Citovat

PvvS napsal:
Mozna . kdyby dotycny cetl install.txt (a ne jenom kopiroval) , tak by si vsiml nasledujicich detailu :

kód:
Included Files:
##         language/lang_english/lang_report_posts.php
##         language/lang_english/email/report_post.tpl
##         language/lang_english/email/report_action_poster.tpl
##         language/lang_english/email/report_action_reporter.tpl


Bych rekl ze opet je chyba mezi klavesnic a zidli.


lang_report_posts.php to neobsahuje co som napisal trochu vyssie a v

language/lang_english/email/ su len nastavenia emailu nie administracie Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PvvS
Profesionál
Profesionál


Založen: 7.3.2003
Příspěvky: 1658

PříspěvekZaslal: 12 září 2008 18:12    Předmět: Citovat

No a proc se trebas obtezovat s jakymkoliv commanderem a hledanim retezce v souborech ze ?
30 vterin i s rozbalenim..
kód:
<td class="row1">Moderator Panels<br />
         <span class="gensmall">
         Configure which panels will be enabled and which one of them will be the active one when loading the page.<br />
         If you don't choose any panel as active, the 1st one enabled will be set to active automatically.
         </span>

neboli report_config_body.tpl..

Holt dneska se aai jakakoliv vlastni snaha tresta.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomas30
Nováček
Nováček


Založen: 3.9.2008
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: 12 září 2008 18:31    Předmět: Citovat

ze by to bolo priamo v tom .tpl to ma nikdy nenapadlo , uznavam, tam som nehladal, dik za pomoc Wink Rolling Eyes
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Český a slovenský překlad Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa