| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Alesh Častý přispěvatel

|
Zaslal: 14 říjen 2005 17:27 Předmět: |
|
|
| je to v kofiguraci plus. tam si můžeš nastavit jestlůi chceš aby se ti zobrazovalo Plus Default nebo phpBB2 Default |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Majs0 Účastník

|
Zaslal: 14 říjen 2005 18:53 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
| Alesh napsal: | | je to v kofiguraci plus. tam si můžeš nastavit jestlůi chceš aby se ti zobrazovalo Plus Default nebo phpBB2 Default | Vsak to mam zmenene na phpbb2 default ale ja potrebujem aby ked niekto napise do prehliadaca adresu mojho fora aby sa mu zobrazilo rovno forum... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 15 říjen 2005 11:17 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
Nastavení plus nebo default je o vzhledu - pluskové má tabulky v pravé části a default má klasickou tabulku dole pod diskuzemi.
Jak nastavit první fórum nevím, ale někde jsem to četl... _________________ http://www.akvamalawi.com/
Akvaristický portál zaměřený na chov afrických endemických cichlid! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alesh Častý přispěvatel

|
Zaslal: 15 říjen 2005 11:22 Předmět: |
|
|
| no pokud máš dobrou administraci domény tak by to mělo jít tam |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TankJr Účastník

|
Zaslal: 22 říjen 2005 18:22 Předmět: |
|
|
Slovenčina neni ?
alebo CZ ale kompletne.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 04 listopad 2005 12:22 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
O slovenštině nevím...
CZ kompletní zatím není... _________________ http://www.akvamalawi.com/
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vitek.borec.cz Častý přispěvatel

|
Zaslal: 04 listopad 2005 22:01 Předmět: Jak na KB |
|
|
| V phpplusku jsou kb (článkový mód).. mám s ním jeden problém a eště sem nepřišel jak ho odstranit. Po zaslání článku registrovaným uživatelem se článek uloží s autorem anonym. Nevíte někdo co s tím??.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 04 listopad 2005 23:22 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
nenapsals to i jinam? _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
vitek.borec.cz Častý přispěvatel

|
Zaslal: 05 listopad 2005 00:15 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
| churchyard napsal: | | nenapsals to i jinam? |
jo eště na jiné stránky ... sem už jinam ne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Benjous Účastník

|
Zaslal: 07 listopad 2005 16:18 Předmět: |
|
|
Ahojte panove
Mohl bxste mi nekdo poradit jako lame ?
Ted pouzivam par dni phpBB2 2.0.17 a chtel bych zkusit tu plus verzi 1.52. Jak postupovat ?
Udelal sem pokus dle navodu Jak upgrade z verze 2.0.8, 2.0.15 atd ale neni mi jasne kdy nebo kde jsou ulozena data-databaze.
Zkousel sem take zvolit vlastni template ktery pouzivam ted a po nastaveni mi forum nenajelo protoze chybely nejake tpl ktere jsem musel ze standardniho stymu skopirovat do sveho. Pak jsem klik na nejake tema ale prispevky v nem nebyly. Jak je tedy nahrat?
Byl bych moc rad kdyby se me nekdo ujal phpBB se mi rozjet podarilo a castecne i verzi plus 1.52 jen s temi chybejicimi tpl soubory a chybejici databazi prispevku.
Diky moc, kontakt na me - ICQ 197299316 - pupendo
jeste jsem zapomel uvest odkaz na forum
http://pupendo.webzdarma.cz/forum
Zatim caute |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Benjous Účastník

|
Zaslal: 07 listopad 2005 16:31 Předmět: |
|
|
A jeste abych byl co nejpresnejsi..
Sve puvodni forum jsem si komplet prenesl na svuj disk - zaloha a v administraci udelal vytvoril zalohu DB.
Co kdybych ted zvolil postup:
-smazat puvodni forum
-nahrat komplet plusko 1.52 a nainstalovat
-v administraci nacist/obnovit DB
-pouzit vlastni styl tak aby nechybeli zadne tpl
Je mozne na ftp server ciste prekopirovat soubory a slozky phpbb2 plus a nainstalovat?
Jak se meni opravneni CHMOD ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 07 listopad 2005 18:59 Předmět: |
|
|
Postupuj přesně dle návodu:
máš-li nyní fórum phpBB2 2.0.17, tak takto:
1. Na FTP nahrát ještě jedno fórum phpBB2 2.0.17 - Testovací fórum
2. Do něj obnovit databázi ze starého fóra phpBB2 2.0.17 (tady to půjde, jde o naprosto stejné fóra a verze).
3. Poté toto Testovací fórum s obnovenou databází upgradovat na phpBB2 plus 1.52 (update je v originál packu "update_phpbb_208_to_plus_152.php")
4. A tady už máte upgradované fórum na plusko, ale i s obnovenou databází ze starého fóra.
Není na tom nic těžkého. Je potřeba si akorát udělat zálohu ze starého fóra (doporučuji přes MySqlAdmin, ne přes administraci phpBB) a tu pak obnovit v testovacím fóru. Poté upgrade na plusko a je to.
Ovšem toto se týká změny domény. Jestliže neměníš doménu a pouze upgraduješ fórum, tak by to mělo jít hned přes soubor update_phpbb_to_plus. Na jednu doménu nemá smysl dělat dvě identická fóra. To je jasné.
To s tím templatem docela nechápu. Nemůžeš používat vzhled určený pro phpBB2 na portále phpBB2 plus, protože obsahuje mnohem více tabulek a grafiky. Proto Ti to hází chyby. To nelze. Jestliže chceš zachovat vzhled starého fóra, tak edituj defaultní vzhled fisubsilversh v souboru fisubsilversh.css
Úpravu pluska provedeš dle předchozích návodů. _________________ http://www.akvamalawi.com/
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Benjous Účastník

|
Zaslal: 07 listopad 2005 21:37 Předmět: |
|
|
Mohl bys mi prosimte ve zkratce popsat zachazeni s MySqlAdmin ? V techto vecech sem zacatecnik takze MySqlAdmin netusim zda-li je program pod win nebo zda-li je zapotrebi instalovat nejaky server na kterem by tento admin jel. Jeste prosimte proc nedoporucujes zalohu db pres administraci fora?
Promin me pomale chapani ale vtvem navodu se nikde nepisu o tom, ze po update na plusko smazaly vsechny soubory s slozky a na ftp se prenesly soubory ze slozky phpBB2 plus 1.52.
O tom se pise v clanku hned pod prvnim ale tam se zase nepise nic o zaloze databaze.
Tak ted sem trochu zmaten |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Benjous Účastník

|
Zaslal: 07 listopad 2005 23:54 Předmět: |
|
|
Hm tak zas tak jednoduchy to neni.
Ze serveru sem vymazal vsechna fora a nahral kompletni zalohu meho puvodniho phpBB2 jenze predtim to po tomto vraceni zpet zase fungovalo ale ted to pise:
phpBB : Critical Error
Could not open fisubsilversh template config file
DEBUG MODE
Line : 361
File : functions.php
Nevim proc kdyz vsechna fora jsem vymazal. Na serverru neni nic z phpBB plus a nejde mi ani me predesle forum  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Benjous Účastník

|
Zaslal: 08 listopad 2005 00:47 Předmět: |
|
|
A mam tu jeste jeden problem
Nahral sem na ftp cely balicek phpBB plus a spustil pres prohlizex install.php, vyplnim potrebne udaje a napise to:
Během nahrávání novější instalace databáze se objevila chyba
Table 'phpbb_auth_access' already exists
Co mam delat pls?
Doufam, ze se da jeste zahranit to me predesle forum |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Benjous Účastník

|
Zaslal: 08 listopad 2005 02:42 Předmět: |
|
|
Ze ja sem se do toho pluska vubec poustel
byl sem tak zoufalej, ze sem si zalozil na webzdarma novy ucet a nainstalil nove phpBB 2.0.17, podarilo se, i styl sem si zvolil jaky jsem mel ale nesla mi obnovit databaze, psalo to neco o pridani
search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) VALUES('32', '7266', '0')
do souboru admin_db_utilities.php
jenze vysledek byl negativni tak jsem na ftp nahral opet puvodni nezmeneny tento soubou a zase mi to pise
Could not query config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1226 User 'pupendo' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 8000)
SELECT * FROM config
Line : 219
File : common.php
takze sem totalne v cudu a hodila by se mi pomocna ruka. Mam z ftp prekopirovane vsechny slozky a soubory z doby kdy forum bylo jeste fungujici. Pujdou z toho nejak vytahnout ta data? Uz si nevim rady  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Benjous Účastník

|
Zaslal: 08 listopad 2005 12:13 Předmět: |
|
|
Jsem ochotnej ochotnemu a pomocichtivemu cloveku poskytnout prihlasovaci udaje na muj webzdarma ucet jen kdyz mi da do kupy alespon predesle forum
Moc prosim |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 08 listopad 2005 12:26 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
SQL Error : 1226 User 'pupendo' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 8000)
hodinu pockat. Na wz.cz je hodinovy limit SQL dotazu. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Benjous Účastník

|
Zaslal: 08 listopad 2005 13:49 Předmět: |
|
|
Tak ja tedy na ftp nahraju to me puvodni fungujici forum - snad to takhle muze byt a bude funkcni - a pockam hodku
diky
jinak vytvoril sem si new ucet jak jsem psal a kdyz sem v nastaveni aktivoval MySQL jak je mozne, ze uz byla vytvorena nejaka databaze "pupendo19" ? ja zadnou takovou nevytvarel. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Benjous Účastník

|
Zaslal: 08 listopad 2005 18:11 Předmět: |
|
|
Tak jak sem psal drive tak jsem na server prekopiroval komlpet slozky a soubory fungujiciho fora a toto je odezva pri pokusu o jeho zobrazeni:
message_die() was called multiple times. This isn't supposed to
happen. Was message_die() used in page_tail.php?
takze zase neuspech pri tozjeti fora
a ted to zase pise toto:
Could not obtain lastvisit data from user table
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'pupendo.users' doesn't exist
SELECT * FROM users WHERE user_id = -1
Line : 70
File : sessions.php
Jak to odstranit pls ? |
|
| Návrat nahoru |