| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ses Účastník

|
Zaslal: 04 srpen 2005 23:48 Předmět: |
|
|
Nedaří se mi přejít, stále mě to přesměrovává na install...
Udělal jsem všechno co bylo v návodu... Překopíroval jsem config.php, co je špatně?
Hostuju na www.ic.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 05 srpen 2005 08:10 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
tak taky napiš adresu fóra! A vymazal si install? Je config.php vyplněný? Máš správně nastavený CHMOD? _________________ http://www.akvamalawi.com/
Akvaristický portál zaměřený na chov afrických endemických cichlid! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ses Účastník

|
Zaslal: 05 srpen 2005 08:42 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
| Martin Novák napsal: | | tak taky napiš adresu fóra! A vymazal si install? Je config.php vyplněný? Máš správně nastavený CHMOD? |
Adresa: http://nase-trida.ic.cz/forum/index.php
Install jsem vymaza, config jsem překopíroval z minulého a jsou tam všechny data... CHMOD jsem nastavil... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 05 srpen 2005 09:47 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
mně to fórum ani nenaběhne. Nekde si udělal chybu. Mrkni do install.txt a zkontroluj si postup. Taky si zajdi na své FTP, stáhni si config.php přímo z fóra a mrkni do něj, jestli je správě vyplněn. _________________ http://www.akvamalawi.com/
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ses Účastník

|
Zaslal: 05 srpen 2005 11:03 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
| Martin Novák napsal: | | mně to fórum ani nenaběhne. Nekde si udělal chybu. Mrkni do install.txt a zkontroluj si postup. Taky si zajdi na své FTP, stáhni si config.php přímo z fóra a mrkni do něj, jestli je správě vyplněn. |
Jo je správně vyplněn... Ale skusím to ještě jednou... Třeba to podruhý výjde... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 05 srpen 2005 11:20 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
je zajímavý, že vždy má každý vše dobře vyplněno a fórum přesto neběží  _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Roman Člen týmu

|
Zaslal: 05 srpen 2005 16:17 Předmět: |
|
|
nějak mi nejde nainstalovat portál phpbb tam jak uvádíš tak to asy není celé je někde jinde ke stažení?
předpokládám že se stejně instaluje jako samotné forum díky Roman |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 05 srpen 2005 16:33 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
Tam jak uvádím to je celé, zde jsem si stahoval phpBB2 plus i já a funguje mi. Podle čeho soudíš, že není celé? _________________ http://www.akvamalawi.com/
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Roman Člen týmu

|
Zaslal: 05 srpen 2005 17:09 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
Píše mi to že není spojení s databazí místo aby nabídl instalaci
když jsem se podíval do con... tak ten je prázdný |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Roman Člen týmu

|
Zaslal: 05 srpen 2005 17:31 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
mám ještě jednu otázku nevíš jestli existuje samostatná verze
galerie taková jakou máš na svém portále díky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Roman Člen týmu

|
Zaslal: 05 srpen 2005 17:33 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
Ještě mě napadla jedna věc instaluje se to stejně jako forum
nebo je postup jiný díky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 05 srpen 2005 17:35 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
| Roman napsal: | Píše mi to že není spojení s databazí místo aby nabídl instalaci
když jsem se podíval do con... tak ten je prázdný |
tak to není chyba toho fóra, ale Tvé nepozornosti patrně. Jestliže píše, že se nemůže napojit do databáze, tak to znamená, že jsi špatně zadal jméno nebo login nebo heslo do MySQL databáze. Pořádně si tyto informace překontroluj (někdy stačí přehodit tečku s pomlčkou a je to). config.php ti to dá vyplněný. pak ho tam uploaduješ. _________________ http://www.akvamalawi.com/
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Roman Člen týmu

|
Zaslal: 05 srpen 2005 17:40 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
| nene nene vůbec to nepustí k vyplnění těchto věcí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Roman Člen týmu

|
Zaslal: 05 srpen 2005 17:42 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, admin@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Roman Člen týmu

|
Zaslal: 05 srpen 2005 17:45 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
tohle to mi to píše
pokud instaluji samotné forum phpbb 17 tak proběhne vše v pořádku ,pak to odstraním včetně tabulek z databáze a skusím ten portal php a napíše to co jsem uvedl výše za
odpověď děkuji Roman |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 05 srpen 2005 18:05 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
| Roman napsal: | Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, admin@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log. |
To je divné. A jaká je cesta k fóru? www.tvoje.domena.cz/phpbb2
nebo www.tvoje.domena.cz/phpBB2 v tom je rozdíl! celá cesta musí obsahovat pouze malá písmena bez diakritiky.
Zkus také překontrolovat CHMOD u config.php nebo ještě jedna možnost. Zkus smazat nebo přepsat soubor v kořenovém adresáři fóra: .httaccess _________________ http://www.akvamalawi.com/
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Roman Člen týmu

|
Zaslal: 05 srpen 2005 18:21 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
| skouším to na local host ve svém počítači |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Roman Člen týmu

|
Zaslal: 05 srpen 2005 18:23 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
| Doufám že forum nemusí být předem nainstalované |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 05 srpen 2005 18:52 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
Zkus jak říkám vymazat .httaccess soubor (udělej si zálohu) _________________ http://www.akvamalawi.com/
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|