| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Benjous Účastník

|
Zaslal: 16 listopad 2005 22:45 Předmět: |
|
|
Diky
Pouzivam UltraFXP a tusim, ze tam neco o atributech je. Jinak o tech backupech avataru a souboru vim ale forum mam nove a avatary puvodni, zadne prihrane. Totez se tyka souboru modu priloh.
Takze super, uz mam alespon nejaky prehled a uz budu vedet jak na tyto problemy.
Jeste jednou diky za vase rady. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
poolik
|
Zaslal: 20 listopad 2005 13:51 Předmět: Bílá stránka |
|
|
| objevuje si bílá stránka http://gr8.ic.cz co přesně musim smazat po nahrani souboru config.php vim ze instal a jestě něco? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alesh Častý přispěvatel

|
Zaslal: 21 listopad 2005 16:20 Předmět: |
|
|
| contrib.... ale píše to tam |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
elpopel Účastník

|
Zaslal: 24 listopad 2005 11:38 Předmět: |
|
|
| Muzete mi pls nekdo poradit jak na tom portalu hned na uvodni strance zapisovat do toho prostredniho sloupecku?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 24 listopad 2005 21:06 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
Administrace => Portal => Configuration => Welcome message
Zde máš možnost změnit uvítací zprávu. Funguje tam plně HTML, takže si můžeš vyhrát. _________________ http://www.akvamalawi.com/
Akvaristický portál zaměřený na chov afrických endemických cichlid! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
elpopel Účastník

|
Zaslal: 25 listopad 2005 08:15 Předmět: |
|
|
| Diiiiiky moc za rychlou a strucnou odpoved. Jo a jeste bych se te chtel zeptat - Ty mas na tom svem foru pod tou uvitaci zpravou jeste nejake kolonky "Dulezite upozorneni, novinky atd....." To si tam dal prosim te jak?? A jeste co mam udelat proto abych mohl k tematu pridavat prilohy?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 25 listopad 2005 13:07 Předmět: |
|
|
| elpopel napsal: | | Diiiiiky moc za rychlou a strucnou odpoved. Jo a jeste bych se te chtel zeptat - Ty mas na tom svem foru pod tou uvitaci zpravou jeste nejake kolonky "Dulezite upozorneni, novinky atd....." To si tam dal prosim te jak?? A jeste co mam udelat proto abych mohl k tematu pridavat prilohy?? |
Kolonky (neboli News) najdeš v Administrace => News Admin => Configuration => Zde to můžeš zapnout/vypnout
NEBO
Administrace => News Admin => Category => Zde si můžeš vytvářet kategorie novinek (Důležitá upozornění, novinky, atd.)
Pro vkládání příloh je tam Attachment mód (také v administraci) - kde ho můžeš nastavit. Pak v tématu pouze dáš přidat přílohu a vložíš například obrázek i s popiskem. _________________ http://www.akvamalawi.com/
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 25 listopad 2005 19:46 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
hele, tam je ezPortal, ze jo?
jakym modem je resena ta administrace? normalne to nastavujes skrz ten soubor portal.php _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 26 listopad 2005 13:00 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
phpBB2 plus má ezPortal od Smartora.
Administrace portálu je normálně v ACP (Portal configuration, News admin, aj.). Nic víc tam není a zbytek (velké úpravy) přes portal_body.tpl a portal.php _________________ http://www.akvamalawi.com/
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 26 listopad 2005 13:26 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
jj, ale jestli nevis, jakym modem se ezPortal administruje pres AdminCP?
Tusim, ze phpBB plus ma hack list _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 26 listopad 2005 13:31 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
nechápu co myslíš! Administrace ezPoratlu je součást celého módu. Není zvlášť hack jako administrace pro ezPortal.
Jinak do hacklistu se můžeš mrknout zde: http://www.akvamalawi.com/phpBB/hacks_list.php _________________ http://www.akvamalawi.com/
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 26 listopad 2005 13:33 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
tak sem se podival na tvuj portal a je to
ezPortal Admin for phpBB2 v1.0.5
si s tim spokojenej, nebo je to na prd? _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 26 listopad 2005 13:34 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
Administrace NENI soucasti ezPortalu... _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 26 listopad 2005 13:39 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
| kód: | # CONFIGURATION FOR ezPortal
#
# OPEN: portal.php
#
# FIND:
//
// Set configuration for ezPortal
//
// Welcome Text: note that we are in PHP file, so use \' instead of ' and use \\ instead of \ (HTML enabled)
$CFG['welcome_text'] = 'Welcome to <b>My Community</b><br /><br />Thanks for using ezPortal,<br /><br />Have a good time! ^_^';
// Number of news on portal
$CFG['number_of_news'] = '5';
// Length of news
$CFG['news_length'] = '200';
// News Forum ID: separate by comma for multi-forums, eg. '1,2,5'
$CFG['news_forum'] = '1';
// Poll Forum ID: separate by comma for multi-forums, eg. '3,8,14'
$CFG['poll_forum'] = '1';
//
// END configuration
// --------------------------------------------------------
#
# Adjust the above values in portal.php |
_________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 26 listopad 2005 17:14 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
Jo tak. No, já jsem s tím spokojen. Jak říkám, ono tam toho moc není...ale funguje to dobře a je to jednoduchý. S celým pluskem jsem spokojen. Tady čtu pořád, jak je to poruchový a všem to blbne, ale mně to všechno funguje, má to super módy a je to skvěle editovatelný. _________________ http://www.akvamalawi.com/
|
| Návrat nahoru |
|
 |
micro Přispěvatel

|
Zaslal: 27 listopad 2005 10:32 Předmět: |
|
|
když vám tak dobře funguje phpbb plus, top byste mi mohl možná poradit, mám čistou instalaci a kromě toho že se zobrauje nějaká chyba s XML,
tak pokud chci jít do jakéhokoliv fora napise to chybu:
Fatal error: Cannot re-assign $this in /DISK3/WWW/symbianmobily.com/www/viewforum.php on line 144
nevíte co s tím?? hledal jsem i na phpbb2.de |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 27 listopad 2005 11:21 Předmět: Re: !! Rady a triky pro chod a úpravu phpBB2 plus 1.52 !! |
|
|
Netuším...ale není to nic neobvyklého...je to prostě beta verze...zkus raději 1.52 _________________ http://www.akvamalawi.com/
|
| Návrat nahoru |
|
 |
micro Přispěvatel

|
Zaslal: 27 listopad 2005 12:24 Předmět: |
|
|
no ale prave 1.52 se mi po instalci vubec nenacte. je jen bila stranka, zkousel jsem zapoznámkovat nejaky ty 3 radky v hierarchy souboru nebo kde. ale nic
prej plusko 1.52 nejde na php5 (a na pipni.cz mam php5)
no a 1.53beta7 ma teda tu chybu v viewforum.php na radku 144. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Celebi Účastník

|
Zaslal: 01 prosinec 2005 13:25 Předmět: |
|
|
| v prvom rade by som sa chcel podakova Marinovy Novakovy (on vie za co) ale mam problem mam na stranke celebi18.ic.cz nainstalovany phpbb plus 1.52 s jadrom 2.0.18 ale problem je v tom ze samotne forum mi nejde ked zadam celebi18.ic.cz/phpbb2/portal.php tak to ide v pohode ale ako nahle sa chcem v tom okne pripadne priamo dostat na forum=celebi18.ic.cz/phpbb2/index.php tak sa nacita len vrchna lista kde su moznosti typu registrace, nastaveny, registrace, atd a nic viac a neviem co s tym |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 01 prosinec 2005 17:10 Předmět: |
|
|
| Celebi napsal: | | v prvom rade by som sa chcel podakova Marinovy Novakovy (on vie za co) ale mam problem mam na stranke celebi18.ic.cz nainstalovany phpbb plus 1.52 s jadrom 2.0.18 ale problem je v tom ze samotne forum mi nejde ked zadam celebi18.ic.cz/phpbb2/portal.php tak to ide v pohode ale ako nahle sa chcem v tom okne pripadne priamo dostat na forum=celebi18.ic.cz/phpbb2/index.php tak sa nacita len vrchna lista kde su moznosti typu registrace, nastaveny, registrace, atd a nic viac a neviem co s tym |
No jo....já nevím co s tím je, s tímto problémem jsem se ještě nesetkal. Portál běží, ale fórum ne a to navíc hlavička se zobrazuje..fakt zajímavé. Ono celá instalace nebyla zrovna bez problémů a musel jsem hodně upravovat, ale nakonec se to rozchodilo...ale ne úplně. To chce kvalitní placený hosting a je to....PS: tím nechci říct, že IC.cz je špatné! _________________ http://www.akvamalawi.com/
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|