| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 13 září 2005 11:15 Předmět: PunBB |
|
|
Poznate niekto tuto asi nejaku odrodu phpbb? priklad tu http://forums.punbb.org/
Je to take dost jednoduche forum, ale vyzera celkom zaujimavo, ma s tym niekto skusenost? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Catlover Profesionál

Založen: 25.4.2005 Příspěvky: 507 Bydliště: United States of Slovakia
|
Zaslal: 13 září 2005 12:43 Předmět: |
|
|
ano, ja mam s tym skusenost... a to taku, ze to najskor vebec neslo nainstallovat a potom ked sa mi to uz konecne podarilo, vobec nic tam nefungovalo
//edit
asi som lama  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
T-Rex Člen týmu

|
Zaslal: 13 září 2005 18:14 Předmět: |
|
|
ja mám s ním trocha skúseností, ale len na localhoste. Skúšal som naň robiť aj nejaké "templaty" aj keď tam sa moc o templatách hovoriť nedá. Po užívateľskej stránke to vyzerá byť dobré fórum a po technickej neviem, to nech ti odpovedia odborníci.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
_rasel^ Přispěvatel

|
Zaslal: 14 září 2005 08:41 Předmět: |
|
|
Mno... o tom fore som uz pocul, ale sa mi neak napacilo.
Ked si ho chcete vyskusat, tak na: | kód: | | http://www.opensourcecms.com/index.php?option=content&task=view&id=388&Itemid=143 | ... mate zoznam skoro vsetkeho co je Free... staci kliknut na danu vecicku o ktorej chcete vediet, vybafne na vas okno a tam si mozete vybrat admin sekciu, alebo klasicku pre usera.  _________________ [w] by _rasel^ | "A man can't avoid what he's meant to do, when he's meant to do it, even if he doesn't really want to."
Etomite CMS |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
T-Rex Člen týmu

|
Zaslal: 14 září 2005 10:02 Předmět: |
|
|
Díky chlape za tú linku. Veľmi dobrá stránka. Je to tam zoradené podľa ratingu takže sa dá vybrať podľa popularity. PunBB si tam vedie celkom dobre a aj moja obľúbená Coppermine gallery. Moc si mi pomohol.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
_rasel^ Přispěvatel

|
Zaslal: 14 září 2005 11:39 Předmět: |
|
|
| T-Rex napsal: | Díky chlape za tú linku. Veľmi dobrá stránka. Je to tam zoradené podľa ratingu takže sa dá vybrať podľa popularity. PunBB si tam vedie celkom dobre a aj moja obľúbená Coppermine gallery. Moc si mi pomohol.  |
Nemas zaco...
Mno aj mne ta stranke velmi pomohla ked som ju objavil.
btw: Aj Etomite CMS v sekcii lite si dobre vedie... pracujem na webe, kde bude o nom skoro vsetko.  _________________ [w] by _rasel^ | "A man can't avoid what he's meant to do, when he's meant to do it, even if he doesn't really want to."
Etomite CMS |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 624 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |