logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

prosím o radu

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Zkušenosti s phpBB
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
joger
Nováček
Nováček


Založen: 17.4.2007
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: 28 květen 2007 23:18    Předmět: prosím o radu Citovat

Vím že na téma favicon je tady napsáno už hodně a jinde ještě více a věřte, že nejdříve hledám a pak se ptám.Nicméně jsem nenašel ani po šesti hodinách odpověď na svou otázku, která je zní - Proč se mi nezobrazuje favicon v IE?

Vytvořil jsem si obrázek 16x16, který jsem přejmenoval na favicon.ico.Vložil na FTP a do ...\overall_header.tpl mezi tag head vložl <link rel="shortcut icon" href="favicon.ico">.

Ve FF se zobrazil hned po přepsání overallu, ale IE mi to protě nezobrazí ani kdybych se rozkrájel(stránku v oblíbených mám).Už si vážně nevím rady Crying or Very sad Najde se tu dobrá duše, která mi s tím poradí?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
carlos202
Účastník
Účastník


Založen: 6.1.2007
Příspěvky: 31

PříspěvekZaslal: 29 květen 2007 05:58    Předmět: Re: prosím o radu Citovat

No tak v IE myslim že se nezobrazuje nikomu (nevim jak je to teď u novyho IE) ale chybu nikde nemas IE to nezobrazuje Wink
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
joger
Nováček
Nováček


Založen: 17.4.2007
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: 29 květen 2007 09:28    Předmět: Re: prosím o radu Citovat

carlos202 napsal:
No tak v IE myslim že se nezobrazuje nikomu (nevim jak je to teď u novyho IE) ale chybu nikde nemas IE to nezobrazuje Wink


No ale třeba favicon atlasu, seznamu a jiných se mi zobrazuje Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sepko
Člen týmu
Člen týmu


Založen: 17.3.2006
Příspěvky: 249
Bydliště: Martin

PříspěvekZaslal: 29 květen 2007 14:43    Předmět: Citovat

a máš v správnom adresári ten obrázok?(možno treba len upresniť to href=...) a je to vôbec súbor ICO, alebo len prepísaný z BMP na ICO? lebo niekde to funguje aj takto a niekde zase nie.
Mne sa po pridaní do obľúbených a reštarte hneď zobrazil, aj z tejto stránky (v IE 6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
joger
Nováček
Nováček


Založen: 17.4.2007
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: 29 květen 2007 19:33    Předmět: Citovat

Takže tu ikonu mám uloženou doufám, že správně viz. screen (je to podle všech návodů co jsem našel...) Jinak jsem zkoušel oba postupy které jsem opět vyčetl z návodů - jak způsob pouhého přepsání, tak způsob převedení přes určité stránky přímo na formát *ico

(z tohoto webu se mi taky favicon po uložení do oblíbených v IE ukáže)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sepko
Člen týmu
Člen týmu


Založen: 17.3.2006
Příspěvky: 249
Bydliště: Martin

PříspěvekZaslal: 30 květen 2007 05:59    Předmět: Citovat

niekde robíš chybu,
skontroluj si správnosť zápisu v overall_header.tpl
ja to mám takto:
kód:
...
<title>{SITENAME} :: {PAGE_TITLE}</title>
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico">
<!-- link rel="stylesheet" href="templates/subSilver/{T_HEAD_STYLESHEET}" type="text/css" -->
...


vyskúšal som si to na mojom fore, a ihneď tá ikona naskočila, keď som si to dal do oblúbených, a po reštarte sa to zobrazilo aj v hlavnej lište
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
joger
Nováček
Nováček


Založen: 17.4.2007
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: 30 květen 2007 08:50    Předmět: Citovat

Všem děkuji za snahu i pomoci.Večer jsem narazil na netu ještě na jeden návod, kde byla poznámka, že ten favicon musí být vytvořený v 8bit mapě a tak jsem také udělal.Favicon naskočil hned po přidání do oblíbených...ještě jednou moc díky Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
She
Nováček
Nováček


Založen: 8.7.2006
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: 30 leden 2009 16:43    Předmět: Citovat

Novější téma jsem tu nenašla, tak připojím svůj dotaz.
Udělala jsem si favicon.ico, nahrála přes ftp, ovšem nevím zda správně, mám phpbb 3.0.4 (nebo něco takovýho, nechce se mi to teď hledat), takže jsem to dala do adresáře adm/style, změnila (hned na začátek do hlavičky jsem dala: <link rel="shortcut icon" href="favicon.ico">) ten Overhead_něco.html a podle očekávání se nestalo nic. Určitě to je opravdu ico a ne jen přejmenovaný obrázek.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
superuser



Založen: 6.5.2009
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 06 květen 2009 16:05    Předmět: Citovat

Mam hodně blbý dotaz. Když chci dat odkaz do phpbb, tak aby se mi zobrazilo slovo a nikoliv odkaz. Jak toho docilim?????

Standartně podle tagu mi to nefunguje, repsektive jsem dal seznam
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
superuser



Založen: 6.5.2009
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 06 květen 2009 16:05    Předmět: Citovat

superuser napsal:
Mam hodně blbý dotaz. Když chci dat odkaz do phpbb, tak aby se mi zobrazilo slovo a nikoliv odkaz. Jak toho docilim?????

Standartně podle tagu mi to nefunguje, repsektive jsem dal seznam


Ok už to jde, ale na jinem foru mi to nejde. Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Zkušenosti s phpBB Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa