| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vitek.borec.cz Častý přispěvatel

|
Zaslal: 08 prosinec 2005 19:06 Předmět: |
|
|
| a další kritika? ... něco jiného než ten dolejšek pls! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 08 prosinec 2005 19:09 Předmět: |
|
|
| vitek.borec.cz napsal: | | a další kritika? ... něco jiného než ten dolejšek pls! | ako pisal kozlik, neviem kde ci tu alebo v inej teme, tak nemieni robit podporu niekomu kto sa k niecomu nepriznava a tu to bude urcite u vecsiny ludi platit tiez, cize pokial si to nezmenis tak urcite sa tu nicoho nedockas  _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 08 prosinec 2005 19:09 Předmět: |
|
|
| JanoF napsal: | | vitek.borec.cz napsal: | | aha sem myslel že to tam nemaj... tak jsem zticha... | kazdy normalny web to tam ma a ked mas portal tak to neznamena ze sa nieco meni oni to akura nemusia mat vsade  |
no jasný já to chápu proč to mají a kde, jen to je takové lehce přehlédnutelné mezi těma bannerama. A další kritika webu.. toho mého? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 08 prosinec 2005 19:10 Předmět: |
|
|
| JanoF napsal: | | vitek.borec.cz napsal: | | a další kritika? ... něco jiného než ten dolejšek pls! | ako pisal kozlik, neviem kde ci tu alebo v inej teme, tak nemieni robit podporu niekomu kto sa k niecomu nepriznava a tu to bude urcite u vecsiny ludi platit tiez, cize pokial si to nezmenis tak urcite sa tu nicoho nedockas  |
no tak dočkal jsem se toho jak někdo napsal phprs! ten druhej příspěvek! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 08 prosinec 2005 21:39 Předmět: Re: prosím kritiku webu |
|
|
A jelikoz mam za nasledek prave probehlou bitvu (fakt tady u toho nehodlam sedet furt) a byl zde pozadavek na uzamceni a i ja se k nemu priklanim, tak toto tema zamykam.
Doufam, ze to je pouceni jak pro uzivatele vitek.borec.cz tak i pro ostatni. Jen to, ze trochu upravite nejakej vzhled nebo nejakej skript, neznamena, ze my ostatni se z toho posadime na zadek. A jeste jedna poznamka, pokud si prectete licenci GPL pod kterou je vydavano phpbb, tak veskere upravy ktere v kodu delate museji byt verejne pristupne (staci na vyzadani), takze teorie "toto jsem si upravil, to je jen moje a to nikomu neukazu" je bohuzel ponekud zcestna. Ale k diskuzi na toto tema toto forum rozhodne neslouzi.
Takze pokud mate nekdo nejake dotazy, poznamky atd k prave probehle diskusi, klidne se na me obratte pomoci SZ. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|