| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mm-marek Profesionál

|
Zaslal: 06 leden 2006 13:25 Předmět: programátor |
|
|
zdar,
nějak nestíhám takže shánim člověka co mi pomůže dokončit jeden projet. Je to kompletně v php5. Takže když se tu někdo najde napište mi po icq nějakej ten hotovej projekt a taky za kolik. No toť vše, čas tlačí a je ho málo  _________________ bikenews.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mm-marek Profesionál

|
Zaslal: 11 leden 2006 21:33 Předmět: Re: programátor |
|
|
opět shánim programátora....
tentokrát to bude jen php4, ale na druhou stranu na to mám míň financí. _________________ bikenews.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
drake127 Profesionál

Založen: 30.5.2005 Příspěvky: 501 Bydliště: Jihlava, Czech Republic
|
Zaslal: 12 leden 2006 00:49 Předmět: Re: programátor |
|
|
| mm-marek napsal: | opět shánim programátora....
tentokrát to bude jen php4, ale na druhou stranu na to mám míň financí. | Nevím, jak jsou na tom ostatní, ale ptát se uprostřed zkouškového není ideální nápad, pokud tě ovšem netlačí čas. _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mm-marek Profesionál

|
Zaslal: 12 leden 2006 12:18 Předmět: Re: programátor |
|
|
no to je právě ono... čas tlačí a je uprostřed zkouškového  _________________ bikenews.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|