| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ConPower Přispěvatel

|
Zaslal: 04 leden 2006 21:39 Předmět: Proč mám fórum pomalé? |
|
|
Ahoj! Moje nové fórum, které jsem umístil na WZ, je celkem dost pomalé.. Řekl bych, že to je provozovatelem, který je asi tak trochu přetížený. Stránka na fóru se načte za asi 7 sekund, přičemž jiná fóra naskočí do vteřiny. Mám fórum přemístit raději na ic.cz, xhosting.cz nebo site.cz? Nebo je problém v něčem jiném? Přemístění by možná přišlo vhod, protože bych pak získal i více místa. Co vy na to?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
masterdead Účastník

|
Zaslal: 05 leden 2006 06:30 Předmět: |
|
|
| no ako wz.cz tak aj ic.cz je dost pretazeny.ked tak odporucla by som profitux.cz alebo xhosting.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Rypi Účastník

|
Zaslal: 05 leden 2006 07:13 Předmět: |
|
|
na IC prej budou v noci 5/6 stehvat MYSQL na vlastní server takže pak by to mělo jet
IC ma prej pruměrně 230 operaci/s v MYSQL |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 05 leden 2006 10:41 Předmět: |
|
|
| Profutux.cz nedovoluje mít phpbb a jiné už předem naprogramované věci. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ConPower Přispěvatel

|
Zaslal: 05 leden 2006 13:33 Předmět: Re: Proč mám fórum pomalé? |
|
|
| Tak jo, zkusím ten xhosting.cz, dík. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ConPower Přispěvatel

|
Zaslal: 05 leden 2006 13:40 Předmět: Re: Proč mám fórum pomalé? |
|
|
| Jinak stačí když už to svoje naprogramované fórum na WZ přemístím na xhosting? Bude to tak fungovat? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ConPower Přispěvatel

|
Zaslal: 05 leden 2006 14:10 Předmět: Re: Proč mám fórum pomalé? |
|
|
Promiň, teď Ti trochu nerozumím.. Tím "db" asi myslíš složku db, kterou mám na FTP, že? A ta tabulka je v jakém souboru? Mám tam několik souborů PHP a jedno HTM. Snad budeš vědět . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 05 leden 2006 14:52 Předmět: Re: Proč mám fórum pomalé? |
|
|
| ConPower napsal: | Promiň, teď Ti trochu nerozumím.. Tím "db" asi myslíš složku db, kterou mám na FTP, že? A ta tabulka je v jakém souboru? Mám tam několik souborů PHP a jedno HTM. Snad budeš vědět . | ne ne ne, db je skratka databazi cize v tomto pripade mysql ktoru musis tiez presunut _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ConPower Přispěvatel

|
Zaslal: 05 leden 2006 14:55 Předmět: Re: Proč mám fórum pomalé? |
|
|
| Aha.. Každopádně to udělám jak (přesunout tu databázi MySQL)? Díky za odpověď. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 05 leden 2006 15:07 Předmět: Re: Proč mám fórum pomalé? |
|
|
| ConPower napsal: | | Aha.. Každopádně to udělám jak (přesunout tu databázi MySQL)? Díky za odpověď. | ano, na starom si ju exportuj a na novom importuj ale pozor na kodovanie, ak urobis zmenu v kodovani pri exporte a importe tak budes mat forum take ze namiesto diakritiky sa ti budu zobrazovat nezmysli _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
radim93 Přispěvatel

|
Zaslal: 20 leden 2006 20:56 Předmět: |
|
|
Hele já ti doporučuji ic.cz tam máš 250 MB a můžeš si je rozvrhnout jak chceš.Phpbb i se skinama má myslím tak do 5 MB-nepočítal jsem to a pokus nechceš používat maily tak máš na DB tak 245 MB a časem to půjde za úplatu zvětšit-myslím 50 KČ.Ale stejně je pro ic.cz rok 2005 BOOM:
- v roce 2005 byl prostor 80 MB-myslím a ted je to 250 MB dost velké zvětšení.
-předtím ic.cz mělo starý špatně funkční server,ted mají nový a profesionálně vybavený a budou kupovat další.
-začínají se dělat i placenné služby takže bude mít ic.cz další příjem za placenné služby a jelikož je tam i odstranění reklamy,která mnoho lidí štve tak si jí nechá zrušit mnoho lidí a když k tomu připočteme výdělek z reklamy webů,které si jí nezrušily tak je to taky slušná částka.Ic se prostě daří. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
Zaslal: 21 leden 2006 01:04 Předmět: Re: Proč mám fórum pomalé? |
|
|
Bych si ty informace napřed 3x ověřil
Místo: 50MB => 100MB => 250MB
Hardware: Pentium2 550MHz => AMD 3000+ .... bude další
Placené věci se odsouvaj na dobu kdy bude ic šlapat naplno....
BTW když si u těch BOOMu, tak jsi měl vyjmenovat: cron, PgSQL, SQLite,PHP5,..... _________________ MS Software - My Vás dostaneme na web
www.berg-trophy.cz | www.menu-cz.cz | www.turistcz.cz | www.mssoft.biz | www.martin-ol.name | www.bergtrophyteam.eu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
radim93 Přispěvatel

|
Zaslal: 21 leden 2006 10:06 Předmět: |
|
|
| Ok já sklerotik,ale myslím že v současné době nemůže jiný freehosting nabídnout co ic.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|