| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tripx Účastník

|
Zaslal: 17 září 2003 18:29 Předmět: Problém s zalohou databaze a presun na jiny server ... |
|
|
Mam problém se zalohou databaze a presun na jine www ...
Po vtvoreni zalohy z puvodniho serveru webzdrama.cz v kompresnim formatu sem chtel obnovit na novem serveru otoman.cz db ale ukazujemi to tuto hlasku :
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in /home/otoman/tripx/toyotaclub.me.cz/web/forum/includes/sql_parse.php on line 124
Tak jsem to skusil bez komrese a soubor phpbb_db_backup[1][1] jsem dal obnovit vysledkem byla hlaska ze nebyl pridan soubor
Poradi nejaka dobra duse co stim mam delat , kde delam chybu ? diky vsem ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
donpedro Člen týmu

|
Zaslal: 17 září 2003 19:23 Předmět: Re: Problém s zalohou databaze a presun na jiny server ... |
|
|
Niekde som cital o nejakom limite 8MB. Skus pohladat. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 18 září 2003 17:26 Předmět: Re: Problém s zalohou databaze a presun na jiny server ... |
|
|
Jenze velikost db je asi 1.5 mb achjo vsem to de me ne ... a pritom dodrzuju snad vse co sem zde nasel ve foru anic (((((((( |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
donpedro Člen týmu

|
Zaslal: 18 září 2003 18:08 Předmět: Re: Problém s zalohou databaze a presun na jiny server ... |
|
|
Vcera som presunul skusobne moje forum a islo to. Nepouzil som kopresny format a moj backup ma 4MB. Rozdelil som to na 4 mensie subory aby som si bol isty ze to funguje. Nove presunute forum je na svete a funkcne. Musel som upravit nejake konfiguracne subory a tabulku ale ide to. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mi Anonymní
|
Zaslal: 23 září 2003 16:50 Předmět: Re: Problém s zalohou databaze a presun na jiny server ... |
|
|
2donpedro: | citace: | | Nepouzil som kopresny format a moj backup ma 4MB. Rozdelil som to na 4 mensie subory aby som si bol isty ze to funguje. |
Použil jsi pro zálohu funkci v phpbb? Taky možná nemáte shodnou verzi, ne? No a to tvoje "Musel som upravit nejake konfiguracne subory a tabulku ale ide to." mě, jakožto PHP analfabeta, ehm děsí . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
donpedro Člen týmu

|
Zaslal: 23 září 2003 17:53 Předmět: Re: Problém s zalohou databaze a presun na jiny server ... |
|
|
2mi: Nuz tak si potom budes musiet zaplatit sluzby profesionala
Aj ja si viem kupit auto ale vymienat karburator ? Hmm.... _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tripx Účastník

|
Zaslal: 23 září 2003 23:04 Předmět: Re: Problém s zalohou databaze a presun na jiny server ... |
|
|
Tak sem se k necemu dopidil
1.puvodni forum je 2.0.4
2.mam naistalovane 2.0.6 ovsem na jinem serveru ale to by nemel bejt problem
3.kdyz udelam zalohu db z ver 2.0.4 rucne pres sql a dam to na ver 2.0.6 tak mi to hlasi ze mam verzi 2.0.4. proc to dela ?
Ps: jeste mi neni mo c jasna jedna vec kdyz delam tuto operaci co mam dat zazalohovat data+strukturu nebo jen staci data ?
dik |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
donpedro Člen týmu

|
Zaslal: 24 září 2003 00:40 Předmět: Re: Problém s zalohou databaze a presun na jiny server ... |
|
|
Pretoze tam je configuracna tabulka kde je zapisana verzia a tabulka pochadza v 2.0.4. Vola sa nieco *config*. Mozes manualne zmenit data v nej. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 30 září 2003 21:58 Předmět: Re: Problém s zalohou databaze a presun na jiny server ... |
|
|
| To znamena ze mam oprvdu plnohonotnou instalaci 2.0.6 a rozdil je pouze v tom ze je tam pop presunu napsano 2.0.4 rozumim tomu dobre ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
donpedro Člen týmu

|
Zaslal: 01 říjen 2003 02:57 Předmět: Re: Problém s zalohou databaze a presun na jiny server ... |
|
|
To neviem kedze som nebol pri tom ked si robil upgrade  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
|
|