| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MartinSh Nováček

|
Zaslal: 09 listopad 2008 02:38 Předmět: Problém s [url] |
|
|
Hezký večer,
jak je již vidět z názvu mám problém s tagem (snad se tomu i v phpbb tak říká) [url].
Problém ktví v tom, že při postnutí odkazu ve standardním formátu http://www.12345XXX.cz či Něco se mi zobrazují tagy namísto odkazu když je více odkazů v přízpěvku, či několik tagů a třeba dva linky.
Mohl by mi někdo poradit jak zvýším počet možných url v přízpěvku či jak opravit tuto chybu?
Předem děkuji za odpovědi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 09 listopad 2008 07:30 Předmět: Re: Problém s [url] |
|
|
Akú verziu fóra máš? Odkedy sa Ti táto chyba objavila? Robil si na fóre nejaké úpravy (MODy či vlastné úpravy)? Daj link na fórum. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MartinSh Nováček

|
Zaslal: 09 listopad 2008 11:21 Předmět: |
|
|
Verze fora je 3.0.2 a chyba se objevila okamžitě, úpravy jsem nedělal vesměs žádné až na změnu loga a přidání "obrázkové" složky cs do anglického skinu.
Forum je stále umístěno na localhostu, ale díky tomu, že vše ostatní funguje si nemyslím, že to může být tímto, ale spíše se obávám neodborného nastavení fora samotného.
EDIT: Dnes jsem si ještě s tagy url hrál a přišel jsem na to, že skousnou krátké linky typu "www.seznam.cz," ale už né "www.seznam.cz/ahoj/cau/neco/velky_dokument.pdf." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 09 listopad 2008 12:15 Předmět: Re: Problém s [url] |
|
|
Je možné, že sa jedná o problém nastavenia localhostu. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MartinSh Nováček

|
Zaslal: 09 listopad 2008 12:20 Předmět: |
|
|
Možné to sice je, ale krajně nepravděpodobné. Vše ostatní a funguje tak jak má a to se nejedná pouze fora.
Pokud se zaměříme na problém čistě fora jak by se to mohlo řešit? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 09 listopad 2008 12:37 Předmět: Re: Problém s [url] |
|
|
Skontroluj si v ACP na karte Obecné Konfigurace fóra Příspěvky Povolit odkazy v příspěvcích/soukromých zprávách
Ak tam máš NIE, prepni sa na ÁNO. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MartinSh Nováček

|
Zaslal: 09 listopad 2008 13:02 Předmět: |
|
|
| Mám tam "Ano." Pokusím se znovu přeinstalovat forum a pokud se bude chyba znovu objevovat tak chyba bude opravdu asi na localu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|