| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loco Anonymní
|
Zaslal: 06 září 2003 12:50 Předmět: Problém s ko\ódováním češtiny |
|
|
Čau,
Potřeboval bych poradit v jakém souboru si můžu přepsat kodování na charset=windows-1250. Základní nastavení co tam je neposkytuje můj webhosting [ ž a š ]. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 06 září 2003 14:37 Předmět: Re: Problém s ko\ódováním češtiny |
|
|
to je podle souboru s jazykem (lang_main.php) kde je nastavený v jakém kódování je ten text a tím jaké kódování se bude používat. na htp://phpbb.atmplus.cz najdeš češtinu do fóra jak v kódování Windows-1250 tak i ISO-8859-2 _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Loco Anonymní
|
Zaslal: 07 září 2003 17:23 Předmět: Re: Problém s kódováním češtiny |
|
|
Ahoj,
Zkoušel jsem i to kodováním a při isu mi to ukazuje v příspěvcívh takový divný a a l s háčkem ..Podobné chyby i v windows....Zkoušel jsem to cenzurovat a nahradit na s a z.Je to forum beinspired.cz/forum . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 07 září 2003 20:26 Předmět: Re: Problém s ko\ódováním češtiny |
|
|
pokud už tam máš příspěvky tak ti je bude zobrazovat blbě při změně kódování, protože už se uložily do databáze v jiném kodování než jaké používáš.
Přidal sem tam k tobě pokusnou odpověď a zobrazení češtiny je OK _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Loco Anonymní
|
Zaslal: 09 září 2003 16:02 Předmět: Re: Problém s ko\ódováním češtiny |
|
|
Díky Azu ,ale problém je ještě v tom, že když si jako neregistrovaný uživatel tak to napíše češtinu správně a když jseš registrovaný tak to nejde.Nevíš co s tím ?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 09 září 2003 19:35 Předmět: Re: Problém s ko\ódováním češtiny |
|
|
| No a změnil jsi defaultní jazyk v administraci ? registrovaní ,před změnou jazyka si to musí taky změnit ručně. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 09 září 2003 19:57 Předmět: Re: Problém s ko\ódováním češtiny |
|
|
| PvvS napsal: | | No a změnil jsi defaultní jazyk v administraci ? registrovaní ,před změnou jazyka si to musí taky změnit ručně. |
Kurna já su vůl Dík moc kámo, jsem ti fakt vděčnej  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|