| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vawaver Nováček

|
Zaslal: 17 září 2003 13:35 Předmět: Problem s kesovanim forumu |
|
|
To Azu: Caves, sice nemam hostin ani najednom s tychto serverov server na ktorom hostujem a kde mam svoju PHPBB 2.0.6 vykazuje tie iste symptomy ako popisujes. Skusil som si pomenit veci a nastavit to tak ako popisujes ale pri nacitavani stranky mi vyskoci nasledovna hlaska a forum sa nezobrazi korektne.
Parse error: parse error in /hosting/vawav/vawav.com/dvdforum/includes/page_header.php on line 478
Nevies m prosim poradit co s tym? Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
donpedro Člen týmu

|
Zaslal: 17 září 2003 15:42 Předmět: Re: Problem s kesovanim forumu |
|
|
Nuz chcel som sa povodne opytat ale nechcelo sa mi tukat do klavesnice. Prejavuje sa ten problem aj pri verzii 2.0.6 ? Dik. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 17 září 2003 22:19 Předmět: Re: Problem s kesovanim forumu |
|
|
ano ja mam verziu 2.0.6..
no mrzi ma ze to riesim uz viac ako mesiac a zatial som sa nedopracoval ani o krok dale...je obrovska skoda ze mi s tym nevie nikto pomoct...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
Vawaver Nováček

|
Zaslal: 17 září 2003 22:20 Předmět: Re: Problem s kesovanim forumu |
|
|
ano ja mam verziu 2.0.6..
no mrzi ma ze to riesim uz viac ako mesiac a zatial som sa nedopracoval ani o krok dale...je obrovska skoda ze mi s tym nevie nikto pomoct...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
donpedro Člen týmu

|
Zaslal: 18 září 2003 00:08 Předmět: Re: Problem s kesovanim forumu |
|
|
Azu, Vidim ze tu mas phpBB 2.0.6. Upravoval si to, alebo pouzivas standard subory. Ked som ich prechadzal, tak vyzeralo ze to maju osetrene, alebo sa mylim ?
Vawaver, popis trochu ten problem. O co ide ? Co sa deje ? Ako zistim ze ho mam alebo nie ? Da sa to naschval vyvolat ? _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|