| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Perat Nováček

|
Zaslal: 10 srpen 2002 14:47 Předmět: Problem s cestinou... |
|
|
| Zdravim vsechny fandy tohoto systemu... Strahnul jsem si cestinu z tohoto servru a nefunguje mi... forum ji rozpozna (profily, regestrace), ale pokud ji user zvli, tak se nic nedeje, porad tam bezi anglictina... Zkoudel jsem to ve vsech skinech, ale fakt nevim co s tim... Dalsi problem je ze statistikami... Proste se neukazuje odkaz na hlavni stranvce... Pokud zadam rucne do IE ../statistics.php, tak se mi zobrazi, ale zadnej odkaz na hlavni strance neni. Pokud chapu, tak pri installu by se mel menit but index.php nebo curent_templares/index_body.tpl, protoze jinak nevim jak se ma na index pridat... Vidim, ze tady to de, takprosim poradte mi... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pavel Anonymní
|
Zaslal: 10 srpen 2002 15:43 Předmět: Re: Problem s cestinou... |
|
|
Osobne sem s tim problemy moc nemel. Nejjednodussi by mozna bylo pridat cestinu jeste pred instalaci do spravneho adresare a zvolit ji jako default jiz pri instalaci. Nastaveni cestiny je totiz v nekolika menu a poprve mi forum fungovalo anglicko-cesky. To podle toho kde sem byl a jako kdo sem byl. Pri preinstalaci se mi osvedcilo smazat starou databazi a zalozit ji znova
Pavel http://forum.paysoft.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Perat Nováček

|
Zaslal: 10 srpen 2002 15:57 Předmět: Re:Re: Problem s cestinou... |
|
|
| No jo, jen ze tim prijdu eskere informace... Ale zkusim ten forum zprovoznit na jinych strankach a pak pripadne zkopiruju neco z databaze... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pavel Účastník

|
Zaslal: 10 srpen 2002 16:53 Předmět: Re:Re: Problem s cestinou... |
|
|
| Perat napsal: | | No jo, jen ze tim prijdu eskere informace... Ale zkusim ten forum zprovoznit na jinych strankach a pak pripadne zkopiruju neco z databaze... |
Ja sem zacatecnik, takze nevim, ale neslo by databazi zalohovat a pak inportovat?... Nevim, ale asi by to prevzalo i nastaveni?... _________________ Pavel
Stavební spoření pro každého |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Perat Nováček

|
Zaslal: 10 srpen 2002 17:10 Předmět: Zalohovani |
|
|
| Pokud bych to zalohoval a potom zase tam dal, tak by to nemelo zadnej smysl, jelikoz prave databaze se nejcatej meni... prave v ni je vsechno nami nastavene... (vetsinou) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kubson Přispěvatel

|
Zaslal: 10 srpen 2002 17:52 Předmět: Re: Problem s cestinou... |
|
|
při záloze máš na výběr ze 3 možností
1. Kompletní záloha
2. Zálohovat pouze strukturu
3.Zálohovat pouze data
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Perat Nováček

|
Zaslal: 10 srpen 2002 17:57 Předmět: To: kubson |
|
|
| to vim, ale zrovna se mi zalohovat nechce... Nevis v cem muze byt problem? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Pavel Účastník

|
Zaslal: 10 srpen 2002 18:09 Předmět: Re: Problem s cestinou... |
|
|
zkus nastavit cestinu default pro forum, pak pro uzivatele z administrace, a pak pro uzivartele jako uzivatel, to by melo fachcit. _________________ Pavel
Stavební spoření pro každého |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Perat Nováček

|
Zaslal: 10 srpen 2002 18:17 Předmět: Re: Problem s cestinou... |
|
|
| to uz jsem zkousel nejmin 100x |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kubson Přispěvatel

|
Zaslal: 10 srpen 2002 19:18 Předmět: Re: Problem s cestinou... |
|
|
hele nebude tak trochu problém v tom stylu který používáš?
no a jestli jde o to fórum na tvých stránkách tak se divím tvé obavy o ztrátu dat.. těch pár záznamů vytáhni klidně manuelně  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Perat Nováček

|
Zaslal: 11 srpen 2002 01:40 Předmět: Re: Problem s cestinou... |
|
|
| Diky za pomoc, ale uz jsem to konecne zprovoznil... Ten mam zase problem... Proc se mi neukazuje odkaz na statistiky??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 11 srpen 2002 04:53 Předmět: Re: Problem s cestinou... |
|
|
to si musíš vše doprogramovt
Ze statistik se ti tam přidá jen ten skript, odkaz na něj si musíš vytvořit sám. Musíš vyeditovat jak šablonu (index_body.tpl) tak i ten příslušný skrypt (page_header.php)
s toi češtino není nikdy problém ta chodí v pohodě, jen často lidi zapomenou u adminstrátora si změnit i nastavení češtiny pro užvatele , většinou změní jen v administraci fora jazky na češtinu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|