logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

Problem s cestinou...

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Zkušenosti s phpBB
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Perat
Nováček
Nováček


Založen: 10.8.2002
Příspěvky: 9
Bydliště: Praha City

PříspěvekZaslal: 10 srpen 2002 14:47    Předmět: Problem s cestinou... Citovat

Zdravim vsechny fandy tohoto systemu... Strahnul jsem si cestinu z tohoto servru a nefunguje mi... forum ji rozpozna (profily, regestrace), ale pokud ji user zvli, tak se nic nedeje, porad tam bezi anglictina... Zkoudel jsem to ve vsech skinech, ale fakt nevim co s tim... Dalsi problem je ze statistikami... Proste se neukazuje odkaz na hlavni stranvce... Pokud zadam rucne do IE ../statistics.php, tak se mi zobrazi, ale zadnej odkaz na hlavni strance neni. Pokud chapu, tak pri installu by se mel menit but index.php nebo curent_templares/index_body.tpl, protoze jinak nevim jak se ma na index pridat... Vidim, ze tady to de, takprosim poradte mi...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Pavel
Anonymní





PříspěvekZaslal: 10 srpen 2002 15:43    Předmět: Re: Problem s cestinou... Citovat

Osobne sem s tim problemy moc nemel. Nejjednodussi by mozna bylo pridat cestinu jeste pred instalaci do spravneho adresare a zvolit ji jako default jiz pri instalaci. Nastaveni cestiny je totiz v nekolika menu a poprve mi forum fungovalo anglicko-cesky. To podle toho kde sem byl a jako kdo sem byl. Pri preinstalaci se mi osvedcilo smazat starou databazi a zalozit ji znova Razz

Pavel http://forum.paysoft.cz
Návrat nahoru
Perat
Nováček
Nováček


Založen: 10.8.2002
Příspěvky: 9
Bydliště: Praha City

PříspěvekZaslal: 10 srpen 2002 15:57    Předmět: Re:Re: Problem s cestinou... Citovat

No jo, jen ze tim prijdu eskere informace... Ale zkusim ten forum zprovoznit na jinych strankach a pak pripadne zkopiruju neco z databaze...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Pavel
Účastník
Účastník


Založen: 10.8.2002
Příspěvky: 23
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: 10 srpen 2002 16:53    Předmět: Re:Re: Problem s cestinou... Citovat

Perat napsal:
No jo, jen ze tim prijdu eskere informace... Ale zkusim ten forum zprovoznit na jinych strankach a pak pripadne zkopiruju neco z databaze...


Ja sem zacatecnik, takze nevim, ale neslo by databazi zalohovat a pak inportovat?... Nevim, ale asi by to prevzalo i nastaveni?...

_________________
Pavel
Stavební spoření pro každého
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Perat
Nováček
Nováček


Založen: 10.8.2002
Příspěvky: 9
Bydliště: Praha City

PříspěvekZaslal: 10 srpen 2002 17:10    Předmět: Zalohovani Citovat

Pokud bych to zalohoval a potom zase tam dal, tak by to nemelo zadnej smysl, jelikoz prave databaze se nejcatej meni... prave v ni je vsechno nami nastavene... (vetsinou)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
kubson
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 5.6.2002
Příspěvky: 41

PříspěvekZaslal: 10 srpen 2002 17:52    Předmět: Re: Problem s cestinou... Citovat

při záloze máš na výběr ze 3 možností
1. Kompletní záloha
2. Zálohovat pouze strukturu
3.Zálohovat pouze data
Idea
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Perat
Nováček
Nováček


Založen: 10.8.2002
Příspěvky: 9
Bydliště: Praha City

PříspěvekZaslal: 10 srpen 2002 17:57    Předmět: To: kubson Citovat

to vim, ale zrovna se mi zalohovat nechce... Nevis v cem muze byt problem?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Pavel
Účastník
Účastník


Založen: 10.8.2002
Příspěvky: 23
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: 10 srpen 2002 18:09    Předmět: Re: Problem s cestinou... Citovat

zkus nastavit cestinu default pro forum, pak pro uzivatele z administrace, a pak pro uzivartele jako uzivatel, to by melo fachcit.
_________________
Pavel
Stavební spoření pro každého
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Perat
Nováček
Nováček


Založen: 10.8.2002
Příspěvky: 9
Bydliště: Praha City

PříspěvekZaslal: 10 srpen 2002 18:17    Předmět: Re: Problem s cestinou... Citovat

to uz jsem zkousel nejmin 100x
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
kubson
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 5.6.2002
Příspěvky: 41

PříspěvekZaslal: 10 srpen 2002 19:18    Předmět: Re: Problem s cestinou... Citovat

hele nebude tak trochu problém v tom stylu který používáš?

no a jestli jde o to fórum na tvých stránkách tak se divím tvé obavy o ztrátu dat.. těch pár záznamů vytáhni klidně manuelně Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Perat
Nováček
Nováček


Založen: 10.8.2002
Příspěvky: 9
Bydliště: Praha City

PříspěvekZaslal: 11 srpen 2002 01:40    Předmět: Re: Problem s cestinou... Citovat

Diky za pomoc, ale uz jsem to konecne zprovoznil... Ten mam zase problem... Proc se mi neukazuje odkaz na statistiky???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
admin
Administrátor
Administrátor


Založen: 17.5.2002
Příspěvky: 699
Bydliště: Olomoucký kraj

PříspěvekZaslal: 11 srpen 2002 04:53    Předmět: Re: Problem s cestinou... Citovat

to si musíš vše doprogramovt Laughing
Ze statistik se ti tam přidá jen ten skript, odkaz na něj si musíš vytvořit sám. Musíš vyeditovat jak šablonu (index_body.tpl) tak i ten příslušný skrypt (page_header.php)

s toi češtino není nikdy problém ta chodí v pohodě, jen často lidi zapomenou u adminstrátora si změnit i nastavení češtiny pro užvatele , většinou změní jen v administraci fora jazky na češtinu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Zkušenosti s phpBB Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa