logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky, spolehlivé dřevostavby, útulné domy, výhodné sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, Super finance, levné ubytování
Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Tvorba www stránek - Linhart.name - tvorba www stránek, Mobilní telefony - mobilky za výhodné ceny
Luxusní spodní prádlo, poker.
Realitní kanceláře - byty a jiné reality na prodej nejen v Ostravě, spolehlivý webhosting i hosting
Nábytek - komfortní nábytek, židle a postele

problem s avatary

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Zkušenosti s phpBB
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sarid
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 26 listopad 2007 21:50    Předmět: problem s avatary Citovat

chcu nahrat na forum svuj obrazek k uctu a najede mi zase tahle hlaska

Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/1346279487474b31146db63.jpg) [function.move-uploaded-file.php]: failed to open stream: Permission denied in /home/free/phorum.cz/s/scoot/root/www/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file.php]: Unable to move '/tmp/phpULO7mx' to './images/avatars/1346279487474b31146db63.jpg' in /home/free/phorum.cz/s/scoot/root/www/includes/usercp_avatar.php on line 288

* Práce, brigády
* Nejlevnější letenky
* Sázení na sport
* Webhosting od 19 Kč
* Doména .CZ za 230 Kč!
* LCD televize
* Letenky Královna
* Vložte svůj životopis

scoot.phorum.cz

co zase mam spatne? Confused Confused Confused

tomco
Člen týmu
Člen týmu

PříspěvekZaslal: 26 listopad 2007 22:43    Předmět: Re: problem s avatary Citovat

nemas nastaveny chmod na 777 na zlzky avatars a este cosi upload tusim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
sarid
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 27 listopad 2007 07:06    Předmět: Citovat

jj diky tim to bylo Wink
Radek1

PříspěvekZaslal: 13 leden 2008 00:50    Předmět: Avatar Citovat

Tuhle hlášku to psalo i mně. Tahle rada ale můj problém taky vyřešila. Děkuju moc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DL
Účastník
Účastník

PříspěvekZaslal: 19 leden 2008 17:36    Předmět: Citovat

Tohleto to dělalo i mně a já kvůli tomu přeinstaloval celý fórum třikrát.
Člověk si až říká, jestli by neměl preventivně nastavit 777 na všechno.

Jen než jsem přišel, proč mi to při instalaci dávalo chybu se souborem config.php (na wz.cz jsem práva měnit nemusel a tak jsem úplně na tenhle krok zapoměl)
andrewcz
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 20 leden 2008 00:07    Předmět: ja zas nic... Citovat

tak netusim.. jak u configu, tak u souboru usercp_avatar.php i page_header.php jsem CHMOD nastavil na 777 a stale mi to pri nahravani avataru hlasi

Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/21055904884792822909bf5.gif) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/www/uvadi.cz/subdomains/zdrave-jadro/phpBB2/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/home/www/uvadi.cz/tmp/phpEewA8j' to './images/avatars/21055904884792822909bf5.gif' in /home/www/uvadi.cz/subdomains/zdrave-jadro/phpBB2/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/uvadi.cz/subdomains/zdrave-jadro/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/www/uvadi.cz/subdomains/zdrave-jadro/phpBB2/includes/page_header.php on line 483

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/uvadi.cz/subdomains/zdrave-jadro/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/www/uvadi.cz/subdomains/zdrave-jadro/phpBB2/includes/page_header.php on line 485

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/uvadi.cz/subdomains/zdrave-jadro/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/www/uvadi.cz/subdomains/zdrave-jadro/phpBB2/includes/page_header.php on line 486

nevi nekdo prosim co jsem provedl, ze to nefunguje? diky moc..
andrewcz
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 20 leden 2008 00:31    Předmět: omg Citovat

boze ja jsem vul, hlavne ze se tady pise ze se CHMOD musi prenastavit u cele slozky... Rolling Eyes ach jo, no kazdopadne uz to jede Laughing
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky, spolehlivé dřevostavby, útulné domy, výhodné sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, Super finance, levné ubytování
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Zkušenosti s phpBB Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: