| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 18 září 2002 17:14 Předmět: Prob s rychlou odpovědí... |
|
|
Mám problém. Stáhnul jsem si tu rychlou odpověď, ale nefunguje citace... fšimnul jsem si, že tady na forku to taky nefunguje... Existuje na to nakej patch nebo se na to mam podivat sam? _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.
Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 18 září 2002 20:17 Předmět: Re: Prob s rychlou odpovědí... |
|
|
| Mr.DrtiPrst napsal: | | Mám problém. Stáhnul jsem si tu rychlou odpověď, ale nefunguje citace... fšimnul jsem si, že tady na forku to taky nefunguje... Existuje na to nakej patch nebo se na to mam podivat sam? | Dík za info, už je to opraveno viz ukázka odeslání
Je tam potřeba jen prohodit vzájemně dvě části kódu. Omylem sem tam dal tu část která zjišťuje hlavičku příspěvku před část která teprv má číst z otevřené tabulky další údaje příspěvku
oprava: http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?t=226 _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 18 září 2002 21:40 Předmět: Re: Prob s rychlou odpovědí... |
|
|
| Azu napsal: | | Mr.DrtiPrst napsal: | | Mám problém. Stáhnul jsem si tu rychlou odpověď, ale nefunguje citace... fšimnul jsem si, že tady na forku to taky nefunguje... Existuje na to nakej patch nebo se na to mam podivat sam? | Dík za info, už je to opraveno viz ukázka odeslání
Je tam potřeba jen prohodit vzájemně dvě části kódu. Omylem sem tam dal tu část která zjišťuje hlavičku příspěvku před část která teprv má číst z otevřené tabulky další údaje příspěvku
oprava: http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?t=226 | aha, takže tady to funguje? no uvidíme - tohle je jenom test  _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 18 září 2002 21:40 Předmět: Re: Prob s rychlou odpovědí... |
|
|
TAK TO JE BESSSSTTTT.
thx, díky za tu opravu... btw tady to fakt nefungovalo? _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 18 září 2002 22:04 Předmět: Re: Prob s rychlou odpovědí... |
|
|
hm, tak ne no. Nejakym zahadnym zpusobem, tobe to tu jede, ale mne ne... Pise to tohle:
Parse error: parse error, unexpected ';' in /home/www/c/crolink.cz/c/czmt/viewtopic.php on line 1265
A jediny co sem udelal bylo, ze sem tu predchozi opoved z toho souboru smazal a dal sem tam tu tvou, novou... Neupravoval sem ty ostatni soubory, protoze to tam uz mam.......... Jinak to zejtra zkusim na mym offline forku, ale u¨vidime... Myslim stejne ze to nepujde  _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 18 září 2002 22:16 Předmět: Re: Prob s rychlou odpovědí... |
|
|
asi ti tamna tom řádku 1265 (nebo 1264) v tom skriptu chybý na konci znak ; _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 18 září 2002 22:17 Předmět: Re: Prob s rychlou odpovědí... |
|
|
| Azu napsal: | | asi ti tamna tom řádku 1265 (nebo 1264) v tom skriptu chybý na konci znak ; | kua, a to je jedina vec  _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|