| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
M@rek Člen týmu

|
Zaslal: 15 květen 2006 17:57 Předmět: Prístup zamietnutý... |
|
|
Neviem vobec kde je problem...vcera som isiel na moje forum a zrazu mi vyskocilo toto:
| kód: | Prístup zamietnutý ( phpbb.atknet.sk/ )
Stránka, na ktorú chcete pristúpiť existuje, ale neobsahuje ešte žiadne dokumenty, resp. k nej nemáte povolený prístup. Je tiež možné, že požadujete zobrazenie adresára bez index stránky. |
Potom cez ICQ som sa pytal ostatnym ci im to forum ide nacitavat...vsetkym islo...mam 3 prehliadace a vsetky to robili tak isto...tak mi poradili ze mam odstranit historiu, cookies a spyware...tak som to spravil a restartol comp...potom som znovu nacital a vse islo v poriadku...no ale som isiel do administracie fora vyrutilo mi potom zase toto:
| kód: | Prístup zamietnutý ( phpbb.atknet.sk/admin/index.php?sid=9dc84c8e74618d412ed2c83 )
Stránka, na ktorú chcete pristúpiť existuje, ale neobsahuje ešte žiadne dokumenty, resp. k nej nemáte povolený prístup. Je tiež možné, že požadujete zobrazenie adresára bez index stránky. |
Teraz uz neviem kde moze byt problem ked uz historia, aj cookies, aj spyware su prec...skuste mi poradit co mam robit...thx vopred...
EDIT: Zase mi to robi aj na zakladnej stranke...  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubikjuice Profesionál

|
Zaslal: 16 květen 2006 10:06 Předmět: Re: Prístup zamietnutý... |
|
|
zeby sa ti tam niekto hackol? napr rasel? _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
M@rek Člen týmu

|
Zaslal: 16 květen 2006 12:50 Předmět: Re: Prístup zamietnutý... |
|
|
| Kubikjuice napsal: | | zeby sa ti tam niekto hackol? napr rasel? |
No uz mi to nerobi...toto bolo sposobene niecim inym...nene toto mi rasel nespravil...on mi asi spravil neco ine... _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|