| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 05 červen 2002 10:06 Předmět: Přílohy ke zprávám |
|
|
zaboha se mi nedaří zprovoznit možnost přidávání příloh k zasílaným příspěvkům
Všechny potřebné skripty jsem upravil dle návodu. Doma na lokálu by mi to snad možná i chodil ale nemám nainstalovný FTP a bez toho jak se zdá to nechce chodit. Na webu mi to pka stále hlásí že nebyla nalezena tabulka s konfugurací příloh, přitom tam ta tabulka je vytvořená. Už jsem z toho docela jelen.
Jaké s tím máte kdo zkušenosti ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
salik Člen týmu

|
Zaslal: 14 červenec 2002 11:56 Předmět: Re: Přílohy ke zprávám |
|
|
server si u seba spravis uplne jednoducho - stiahni si phptriad http://sourceforge.net/projects/phptriad (php,apache,mysql-vsetko uz dopredu nakonfigurovane ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kubson Přispěvatel

|
Zaslal: 14 červenec 2002 23:28 Předmět: Re: Přílohy ke zprávám |
|
|
tak to je trochu mimo mísu, ne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 14 červenec 2002 23:51 Předmět: Re: Přílohy ke zprávám |
|
|
já si počkám až to bude zahrnutý do phpBB 2.1/2.2 Attachment MOD by tam měl být již součástí a bude tam možnost vytvářet subfora ještě by možná bodlo jak někteří chtěli vstup do jednotlivých diskuzí pod heslem ale to se dá obejít nastavením přístupu i když hold ostatní uviděj obsah. Jinak tam bude komplet předělaná administrace, nějaké rozšíření a úpravy session, šablon, SQL, .... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
|
|
|