| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Nith Účastník

|
Zaslal: 04 duben 2006 11:38 Předmět: přidání teamplatu nejde |
|
|
| Zdravim, nejde mi přidání teamplatu, když kliknu v administraci na přidat napíše to tohle Template->loadfile(): File /home/www/mojedomena.cz/subdomeny/sekce/forum/templates/subSilver/admin/styles_addnew_body.tpl for handle body is empty |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sepko Člen týmu

|
Zaslal: 04 duben 2006 12:22 Předmět: |
|
|
dodržal si presný postup pridávania nového štýlu?
nový štýl treba pred inštaláciou nahrať do adr.: "templates", samozrejme rozbalený,
a o aký štýl ide?
verzia tvojho phpBB, a toho nového štýlu? (toto snáď nemá vplyv na inštaláciu)
a ten súbor "styles_addnew_body.tpl" je v poriadku? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Nith Účastník

|
Zaslal: 04 duben 2006 12:41 Předmět: |
|
|
Ano, přesný postup jsem dodržel. Jde o skin Chronicles. Styl mi bezproblému fungoval na verzi 2.0.14 bez nějakých updatů či pluginů. Ted jsem si stáhl phpBB 2 z těchto stránek. Je možné že ten styl je poškozený, zkusím si ho stáhnout znova a nahrát. Pokud by to nešlo znova se ozvu , díky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nith Účastník

|
Zaslal: 04 duben 2006 15:52 Předmět: |
|
|
Tak i když jsem to tam dal znova tak to vypisuje pořád tu samou hlášku
*edit: tak už to jde, teamplate poškozený byl, ale subsilver, takže stačilo ten soubor na který odkazovat vyměnit a už to šlape  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sepko Člen týmu

|
Zaslal: 04 duben 2006 18:22 Předmět: |
|
|
| a to stačilo len riadne prečítať chybovú hlášku, a reagovať na ňu |
|
| Návrat nahoru |