| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
VektorCZ Nováček

|
Zaslal: 05 únor 2008 11:59 Předmět: Při registraci se neoběví ověřovací kod a proto nejde reg |
|
|
Mám schema if black . ke stažení > české obrazky tak sem si ho našel a stahnul vše šlape skvěle ale nejde mi při registraci obrazek a políčko tak proto nejde nikoho zaregistrovat. když vyplnim reg udaje tak mi to pak napíše že heslo bylo špatně opsáno ale tam žádný obrazek neni takže nechápu co mám opisovat. Porad te mi prosím jak to mám udělat aby to šlo.
Jo a díky pomoci jednoho uživatele jsem dostal do fora vrchní logo ale chtěl bych si ho dát do prostřed a nevim jak na to |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamil Pešek Častý přispěvatel

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|