| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 15 červenec 2003 17:43 Předmět: překlad cz => sk |
|
|
hledám zájemce o překládání uživatelského rozhraní programů a webových stránek z češtiny do slovenštiny. Možnost dlouhodobé spolupráce nejen na překladech ale i práce na www stránkách, správa dat, tvorba aplikací.
V případě zájmu zašlete nabídku a Vaše požadavky na sk@atmplus.cz _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rdn Nováček

|
Zaslal: 16 srpen 2005 12:40 Předmět: Re: překlad cz => sk |
|
|
| Azu napsal: | hledám zájemce o překládání uživatelského rozhraní programů a webových stránek z češtiny do slovenštiny. Možnost dlouhodobé spolupráce nejen na překladech ale i práce na www stránkách, správa dat, tvorba aplikací.
V případě zájmu zašlete nabídku a Vaše požadavky na sk@atmplus.cz |
Ahoj.
Na foru jsem nasel Tvuj prispevek, kde hledas cloveka ke spolupraci na prekladu CZ stranek, resp. i jinych veci do slovenstiny. Myslim, ze by nase spoluprace byla prinosna. Je mi 43 let, bydlim v Praze, jsem Slovak, muj pravopis je 100%. Casove jsem nezavisly. Jestli je nabidka stale aktualni, tak napis.
Tibor.
P.S.
" Možnost dlouhodobé spolupráce nejen na překladech ale i práce na www stránkách, správa dat, tvorba aplikací..." jak v prispevku pises - taky mozna, mam k tomu blizky vztah. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.Smoke Účastník

|
Zaslal: 26 srpen 2005 19:07 Předmět: Re: překlad cz => sk |
|
|
Azu,ja bych se moc rád pridal,sem slovák a na českých fórech píšu česky.Moh bych delat preklady do sk,jestli by to nak slo.
Ozvi se mi na icq : 228767338 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Fikusko Nováček

|
Zaslal: 19 září 2005 11:40 Předmět: Re: překlad cz => sk |
|
|
Ak este hladas daj vediet _________________ internet je mojapraca aj zabava  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|