| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kenji Nováček

|
Zaslal: 15 duben 2005 11:59 Předmět: potrebuju radu |
|
|
potrebuju sehnat nejaky web hosting zadace aby tam bylo vic nez 5mb jako na webzdarma
znate  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hojko Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
smiesek Profesionál

|
Zaslal: 16 duben 2005 03:54 Předmět: Re: potrebuju radu |
|
|
| Kenji napsal: | potrebuju sehnat nejaky web hosting zadace aby tam bylo vic nez 5mb jako na webzdarma
znate  |
http://www.ic.cz/  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 16 duben 2005 17:28 Předmět: |
|
|
| Mám ten samý problém. WZ.CZ a jejich 5MB je hodně málo. Který webhosting je nejlepší s přihlédnutím na velikost MySQL databáze? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hojko Profesionál

|
Zaslal: 17 duben 2005 00:01 Předmět: |
|
|
| Martin Novák napsal: | | Mám ten samý problém. WZ.CZ a jejich 5MB je hodně málo. Který webhosting je nejlepší s přihlédnutím na velikost MySQL databáze? | Neviem ci si slepy alebo ano, tak si pozri http://www.czechhosting.net/free-webhosting/ a popozeraj si co ponukaju. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Thoren Nováček

Založen: 24.4.2005 Příspěvky: 6 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
Zaslal: 24 duben 2005 13:16 Předmět: Také nestačí? :-) |
|
|
| Já jsem se také z důvodu malé databáze rozhodl přejít jinam. Zatím jsem skončil na ic.cz. Zatím jsem spokojen jen tak napolovic. Je tam 100Mb, které si můžete rozdělit mezi email,web a databáze. To je to kladné, ale horší je to, že několi věcí mi tam stále nefunuje. Mluvi jsem s adminem, a ten mi sdělil že tam nedávno nainstalovali nový apache a že ho stále dolaďují. No tak uvidíme, jestli se jim to povede... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|