| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moula Nováček

|
Zaslal: 25 červen 2004 22:09 Předmět: Dotaz LAMY - jak zapamatovat nepřečtené i pro příště |
|
|
Jsem naprostá lama, přiznávám se předem. Na phpBB mi vadí, že si nepamatuje co jsem ještě nečetl. Tedy pokud přijdu na fórum, něco přečtu, něco si nechám na příště, tak to něco na příště už nenajdu...
Existuje nějaký mod, který SNAD tohleto řeší, ale nepochopil jsem, jak se s ním vypořádat, když mám Windows (opakuji: jsem lama).
Poradí mi nějaká dobrá duše, kam co nakopírovat kde co spustit, aby se MOD aplikoval? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Nováček

|
Zaslal: 31 leden 2005 23:42 Předmět: |
|
|
| Pokud vím, nejde to. Aspoň ne jednoduše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hojko Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|