| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Werd Častý přispěvatel

|
Zaslal: 06 únor 2005 18:29 Předmět: PHP-Nuke Platinum v.7.6.0 |
|
|
Nehodilo se to sem tak jsem to odstranil... _________________ Werd
Naposledy upravil Werd dne 06 únor 2005 19:58, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
deepzone Nováček

|
Zaslal: 06 únor 2005 19:40 Předmět: |
|
|
| ale hodí hodí len keby bola ku tomu čeština , to by bolo super |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Werd Častý přispěvatel

|
Zaslal: 06 únor 2005 19:48 Předmět: Re: PHP-Nuke Platinum v.7.6.0 |
|
|
Já dodal toto a "snad se najde nějaký dobrák co to přeloží Asi by to za to stálo... Má anglina je .... To by jste se pak potrhali smíchy !!! _________________ Werd |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 06 únor 2005 19:52 Předmět: Re: PHP-Nuke Platinum v.7.6.0 |
|
|
No mě osobně se tedy moc nelíbí, aby tady někdo nabízel warez na jakékoli produkty. Abych řekl pravdu, byl bych rád kdyby toto téma odtud bylo odstaněno. A Werde tebe upozorňuji, že toto je fóru založený na podporu phpBB a pokud si to nepochopil,tak se prosím nad sebou trochu zamysli. Tedy hlavně v případě, že budeš nějakou podporu očekávat. Prostě nedodržování některých pravidel by mohlo býti náležitě potrestáno! _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Werd Častý přispěvatel

|
Zaslal: 06 únor 2005 19:58 Předmět: Re: PHP-Nuke Platinum v.7.6.0 |
|
|
No tak takto jsem to zrovna nemyslel ale budiš... Bral jsem to jako že by to mohlo někomu pomoci... _________________ Werd |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 06 únor 2005 20:01 Předmět: Re: PHP-Nuke Platinum v.7.6.0 |
|
|
NE. Na tomto fóru není místo na tuto pomoc. A doufám, že to je naprosto jasný!!!
Když to tak udělá každej z uživatelů co tu jsou, tak je toto fórum odepsaný. Sakra používejte tu věc co máte mezi ušima. Nikdo není zvědavej na takovýhle úlety. Prostě to tu je o phpBB. Pokud to nejsi ochoten akceptovat, tak se odsuň někam jinam. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Werd Častý přispěvatel

|
Zaslal: 06 únor 2005 20:14 Předmět: Re: PHP-Nuke Platinum v.7.6.0 |
|
|
Ježíši marjá si připádám jak malý hajzl TATI ! Pokud jsis nevšiml tak jsem to ihned po tvém upozornění odstranil !!! Nemyslel jsem to zle a mimo jiné to mělo i něco společného právě s phpBB ... Ale to je jedno, seru už na nějakou aktivitu, vždy za vše i když se to týká phpBB dostanu akorát seřváno, pkud si takto představuješ podporu...??? Jsi člověk který v tomto fakt umí, ale to neznamená že musíš furt jen řvát... I když naprosto chápu, že člověk má také své a dokáže ho ledacos nasrat. Takže ? Můžem si snad zas dát dýmku míru ??? _________________ Werd |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 06 únor 2005 20:20 Předmět: |
|
|
| Werd uklidni se. Tady je to pouze a jenom o phpBB. Kdyb sme se tu meli bavit o jakymkoliv systemu, kerel obsahuje phpBB, nebo klony, tak je tu milion temat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Werd Častý přispěvatel

|
Zaslal: 06 únor 2005 20:30 Předmět: Re: PHP-Nuke Platinum v.7.6.0 |
|
|
Ale Já to beru a znova říkám že jsem to nemyslel zle - mělo to něco společného s phpBB. Jednou něco poseru a budu se muset za to omlouvat jak dlouho ???
OMLOUVÁM SE, OMLOUVÁM SE ! tak snad to už stačí...
si v 36 letech připadám jak ditě které něco provedlo a ted dostane zaracha  _________________ Werd |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 06 únor 2005 20:34 Předmět: Re: PHP-Nuke Platinum v.7.6.0 |
|
|
Myslím, že nikoho kdo se trochu sám snažil a přemejšlel jsem neseřval. Bohužej už holt jsem ve fázi života, kdy očekávám od každého trochu samostatnosti. Mohu tě ujistit, že pokud bych měl zaměstnance kteří jsou tak líní jako někteří zdejší uživatelé, tak už u nás skončili.
A omlouvám se, nevšiml jsem si, že to je už odstraněno. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Werd Častý přispěvatel

|
Zaslal: 06 únor 2005 20:39 Předmět: Re: PHP-Nuke Platinum v.7.6.0 |
|
|
OK zakopávám válečnou sekeru...  _________________ Werd |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 06 únor 2005 20:46 Předmět: Re: PHP-Nuke Platinum v.7.6.0 |
|
|
Ale pro informaci: pokud kdokoli udělá podobnou "blbost" tak budu nadávat zase. A to klidně i tobě. Já se snažím nehodnotit lidi, ale jednotlivé příspěvky. A lidi v okamžiku kdy mě fakt nakrknou (to jen aby bylo jasno)
Jen doufám, že to prostě už nebude potřeba. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
|
|